Sista chansen: skaffa autogiro och tävla om drömfiske i Mörrum

banner-autogirotavli...
Foto: Mörrums Kronolaxfiske
Var med i vår autogirotävling där vi lottar ut tre dagars drömfiske i Mörrum med två nätters boende i den legendariska ABU-stugan. Vinsten motsvarar ett värde på 10 000 kronor.

Det enda som krävs är att du registrerar ditt medlemskap till autogiro innan sista december. Alla medlemmar som har ett godkänt autogiromedgivande senast den sista december 2019 har chans att vinna. Har du alltså precis tecknat autogiro är du med i tävlingen.

I priset ingår: två nätter i stugan med möjlighet till tre dagars fiske för fyra personer under valfri del av säsongen i Mörrum. Utrustning finns att låna, både spinn och fluga. Möjlighet finns även att låna båt för gäddfiske i närliggande skärgård. Dessutom hjälper du Sportfiskarna att spara pengar om du skaffar autogiro.

Har du redan betalat årsavgiften? Lugn, du kan ändå vara med och tävla!
Du som redan har betalat din årsavgift på annat sätt kan också registrera ett autogiro. Då börjar avgiften för autogirot att dras när påföljande medlemsår börjar. Med andra ord; om du har betalat för medlemsavgiften fram till 2020-03-31 så börjar autogirot att dras först i mars 2020.

Tipsa även gärna din fiskekompis om tävlingen så ökar era chanser att vinna och därmed dela på vinsten!

På denna länk kan du läsa mer om hur du skaffar autogiro.

Kategorier: Nyheter förstasidan | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv