Medlemsförmåner

Här hittar du de förmåner du får via ett medlemskap i Sportfiskarna. Vår ambition är att ständigt förbättra dina förmåner och ge dig ett mervärde via ditt medlemskap. Idag kan vi erbjuda förmåner på bland annat sportfiskeprodukter, rabatt i fiskebutiker, och olika försäkringar.

 

Klicka på länkarna för att se dina förmåner:

 


SVENSKT FISKE

Vår medlemstidning Svenskt Fiske som utkommer 5 gånger per år är Sveriges största fisketidning. Här kan du läsa fisketips, artiklar om spännande fiskevatten och fiskevård, intervjuer, nyheter och mycket mer. 

 


RABATT I REDSKAPSBUTIKER

Som medlem har du rabatt i många fiskebutiker. Medlemmar har också 10 % rabatt i Sportfiskarnas populära webbshop. Fler förmåner får medlemmarna i varje nummer av Svenskt Fiske och våra nyhetsbrev!

 


 

50% RABATT NÄR DU HYR EN FISKEBÅT

Som medlem har du möjlighet att hyra en fullt utrustad fiskebåt hos Våg till halva priset. När en medlem i Sportfiskarna hyr en båt går dessutom en del av pengarna till Sportfiskarnas viktiga arbete. Win-Win!!

 

    
OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

I medlemskapet ingår en personlig olycksfallsförsäkring som gäller vid allt fiske och vid arrangemang anordnade av Sportfiskarna, helt utan självrisker! Försäkringen gäller även vid färd till och från fisket.

 

    
M
öjlighet att delta i DM, SM och landslagsuttagningar

Genom att vara medlem i Sportfiskarna så har du möjligheten att delta i distriktsmästerskap, svenskt mästerskap och landslagsuttagningar.

 


10% RABATT PÅ FISKE I NORGE MED DIN TUR

Alla medlemmar får 10% rabatt på den norska researrangören Din Turs destinationer. Erbjudandet gäller ända till och med säsongen 2025. Boka drömfisket idag!

 


SPORTFISKARNAS BÅTFÖRSÄKRING

Sportfiskarna har tillsammans med Svedea tagit fram en ny båtförsäkring som bättre tar hänsyn till sportfiskares behov. Försäkringen kan bara tecknas av dig som är eller blir medlem i Sportfiskarna och ger bland annat ett extra skydd för fiskeutrustningen på resorna samt förmånliga villkor när båten används under senhöst och vinter.

 

RABATT PÅ FÖRBUNDETS FISKEKORT PÅ iFISKE

Som medlem får du 100 kr i rabatt på förbundets fiskekort i sammanlagt över 100 sjöar i Uppsala, Göteborg och Stockholm.

 


SÖK I STORFISKREGISTRET

Du som är medlem kan söka i Storfiskregistrets omfattande och helt unika databas över fångade storfiskar av olika arter i svenska vatten. Storfiskregistret sträcker sig ända tillbaka till 1971 och omfattar idag mer än 30 000 stora fiskar!

 

FÖRMÅNER I NYHETSBREV

Varje månad skickar vi ut attraktiva medlemserbjudanden i vårt nyhetsbrev. Det kan exempelvis vara rabatt på fiskelitteratur eller utvalda produkter i onlinebutiker.

 

 

Vill du erbjuda våra medlemmar en förmån?

Kontakta oss på: info@sportfiskarna.se 

Inte medlem än?

Bli det här!