Utbildning

Under 2022 storsatsar Sportfiskarna på att ta fram nya utbildningar och nytt utbildningsmaterial för våra anslutna föreningar. En viktig del av inriktningen är digitala utbildningar med inriktning mot Fiskevård och Förvaltning, Ledarskap, och Fisketillsyn. På denna sida kommer delar av det nya utbudet att dyka upp löpande under året.

Ledarutbildningar

Varje år anordnar förbundet två roliga och lärorika nationella ledarutbildningar där vi välkomnar både nya och rutinerade ledare från våra anslutna föreningars ungdomsverksamhet.

Här finner du information om, och anmäler dig till 2022 års utbildningar.

Utbildning Fiskevård och förvaltning

Under 2022 kommer Sportfiskarna att lansera en rad digitala kurser med fokus på olika delar inom fiskevård och förvaltning. Dett nya utbudet kommer att finnas tillgängligt här.

Mer information finner du här.

Utbildningsmaterial

Sportfiskarna tillhandahåller ett helt nytt inspirationskompendium för  ungdomsverksamhet: ”Fiska med barn och ungdomar”. Publikationen är exklusiv för anslutna föreningar.

Mer information finner du här.

Webbinarier

Sportfiskarna arrangerar löpande digitala möten och livesända föreläsningar på teman som fiskevård, förvaltning och föreningsutveckling. Möten äger rum på Zoom och är enkla att delta i.

Mer information finner du här

Ledarstipendium

Varje år delar Sportfiskarna tillsammans med Abu Garcia ut ett nationellt ungdomsledarstipendium på 20 000 kr till en person som har gjort en långvarig och värdefull insats för ungdomsarbetet i våra ideella led.

Här finner du mer information.

Utbildning Fisketillsyn

Sportfiskarna genomför sedan många år fysiska fisketillsynsutbildningar via våra regionkontor i Göteborg, Stockholm och Forshaga (info kring dessa finner du under regionsidorna). Under 2022 kommer Sportfiskarna också att arbeta med att fram digitala utbildningar i fisketillsyn. Mer information om dessa kommer att dyka upp här under året.

 

Har ni frågor? Kontakta utbildning@sportfiskarna.se