Fiskeutmaningen – Sommarlovet 2020

Under sommarlovet 2020 har alla Sportfiskarnas juniormedlemmar möjlighet att vara med i Fiskeutmaningen. Det är en enkel utmaning där vi delar ut 50 stycken finfina förstapriser! Utmaningen går ut på att du ska fånga tre valfria arter av de fiskar som vi på Sportfiskarna har avbildade i vårt utbud av fiskemärken.

Så går tävlingen till:

Du ska fånga tre olika fiskar som finns på våra fiskemärken. Kanske till exempel en saltvattenstrio bestående av plattfisken, öringen och makrillen? Eller en metetrio bestående av mörten, sutaren och braxen? Många av er satsar säkert på predatortrion gäddan, gösen och abborren? Ni väljer själva utifrån vilket fiska ni har tillgång till! Tävlingen är utformad för våra juniormedlemmar. Är du inte medlem – bli det här!

Hur du anmäler
Tillsammans med en utskrift av denna pdf (eller om du tar bilden från Svenskt Fiske nr 3) tar du ett kort på var och en av dina fångster.
Du skickar ett samlat mail med alla tre bilderna till fiskemarken@sportfiskarna.se. Senast 30 augusti vill vi ha in bilderna!
Om det är någon av arterna som du inte redan har som Fiskemärken – skriv det till oss (om du också vill ha dessa i form av Fiskemärken)! I mailet vill vi dessutom att ni skriver in ert medlemsnummer! Barn som ingår i familjemedlemskap kan såklart också delta!

Priser
Vi kommer att lotta ut 50 stycken paket med fiskegrejer från Darts där varje paket har ett värde på drygt 350 kr. 
Ta chansen och fånga nya arter i nya eller bekanta vatten – häng på i Fiskekutmaningen!