Rabatt på förbundets fiskekort

Som medlem får du 100 kr i rabatt på förbundets egna fiskekort i sammanlagt över 100 sjöar i Uppsala, Stockholm och Göteborg. 

Förmånen gäller för ett årskort med 100 kr i rabatt till medlemspriset 350 kr. Kortet gäller ett år från inköpsdatum så du kan alltså köpa ditt årskort till medlemspris när som helst under året, så länge du gör det digitlat via iFiske.se. 

SPORTFISKEKORTET innefattar ett 40-tal vatten i Stockholmsregionen med allt från gädda, gös och abbprre till karp och sutare.

UPPSALAKORTET innefattar såväl lättillgängliga som ensligt liggande naturvatten i Uppland med arter som gädda och abborre, björkna, ruda och sutare.

GULA KORTET gäller 60 vatten runt om i Göteborgregionen med fiske efter såväl lax, öring och regnbåge som gös, karp och storabborre. Här ingår en dags gratis båthyra i Delsjöärna. Båten bokas på 031-40 17 40.

För att ta del av medlemserbjudandet så använder du den aktuella rabattkoden som du hittar i Svenskt fiske eller nyhetsbrev. Hittar du inte koden så kan du även mejla info@sportfiskarna.se och uppge ditt medlemsnummer så får du koden av oss. 

Koden används på iFiske.se och gäller för aktiva medlemmar i Sportfiskarna på förbundets egna fiskekort.

Vart och ett av de tre fiskekorten gäller på övriga två fiskekortsområden. Det räcker alltså med ett av dessa årskort för att fiska på mer än 100 vatten, tack vare att Sportfiskarna är förvaltare. Årskorten gäller dessutom som familjekort.

 

Länk till Sportfiskekortet Stockholm: https://www.ifiske.se/fiskekort-sportfiskekortet-stockholm.htm

Länk till Sportiskekortet Uppsala: https://www.ifiske.se/fiskekort-sportfiskekortet-uppsala.htm

Länk till Gula kortet Göteborg: https://www.ifiske.se/fiskekort-gula-kortet-goteborg.htm