VINN DRÖMRESAN!

- Betala ditt medlemskap med autogiro

Just nu har du chans att vinna en drömresa för dig och en kompis om du registrerar dig på autogiro. Gäller även dig som redan har betalat avgiften på annat sätt och byter till autogiro. Läs mer nedan.

Slipp inbetalningskort i brevlådan och hjälp samtidigt förbundet att spara på miljön.

Kostar endast 35 kr/mån för senior eller 43 kr/mån för familj.

Registrera dig på autogiro och var med i utlottningen:

Klicka här om du redan har ett medlemskap

Klicka här om du vill registrera ett nytt medlemskap

Vinn drömresan för dig och en kompis till ett värde av 35 000 kr!

Varje år lottar Sportfiskarna ut fina priser till medlemmar som betalar sin avgift via autogiro. Det gör vi som tack för att du hjälper förbundet spara på resurser och miljön. I år är vinsten något utöver det vanliga. Den som vinner i år får ta med sig en kompis till Norge med goda förutsättningar att fånga de riktigt stora fiskarna! Som hjälp kommer ni ha de otroligt skickliga guiderna på Nordic Sea Angling. 

Det här gäller alltså alla medlemmar, även dig som precis betalade din årsavgift och som registrerar dig på autogiro nu. Autogirot kommer kicka igång automatiskt först när din aktuella medlemsperiod går ut. Du riskerar därför aldrig att betala dubbel medlemsavgift. 

Så vad väntar du på? Överraska din kompis med årets fiskeäventyr. Registrera dig på autogiro senast 15 juli!

Medlemmar som betalar sin medlemsavgift via sin klubb och juniorer kan inte registrera sig på autogiro och är därför tyvärr inte med i den här tävlingen. En minst lika stor utlottning där alla medlemmar är med i dragningen utlovas våren 2025.

I vår film kan du följa med Sportfiskarna på fisketur i havet på Nordic Sea Anglings camp på Vesterålen i Norge. Filmen ger ett litet smakprov på vad fisket i ett levande hav kan erbjuda och vad du därmed har chans att vinna!

Vinsten

Vinnarna i utlottningen får möjligheten att besöka Vesterålen, ett fiskeparadis i Nordnorge, strax norr om Lofoten.
I priset ingår boende i en hytte som ligger på Børøya, mitt i Langøysundet utanför Stokmarknes. Här bor man med branta berg runt stugknuten och havet tätt inpå.
På plats kommer vinnarna tas väl omhand utav guiderna och i priset ingår 2 platser i Guidebåten, en 25ft Arronetbåt med 200 HK Suzuki samt lån av både fiskeutrustning (spö, rulle, lina) och flytoveraller av högsta kvalité. Området vimlar av fiskeplatser och artrikedomen är stor. Vesterålen är välkänt inom havsfiskekretsar och varje år fångar våra gäster riktigt stora fiskar av flertalet arter så som hälleflundra, torsk, sej och långa. Djurlivet är fantastiskt med regelbundna inslag av havsörn, späckhuggare och valar.

Stugan har ett fullutrustat kök, ämnad för självhushåll så att man kan tillaga sin middag på kvällen, varför inte en del av dagens fångst, färsk fisk smakar alltid bäst!
I Stormarknes finner man matbutiker för att handla mat under sin fiskevecka. På campen finns också en restaurang för den som vill sätta sig till dukat bord.
Sängkläder, handdukar och slutstädning är inkluderat i priset. För samtliga gäster ingår också frukost i restaurangen varje morgon.

Bensin till båten, beten till fisket samt resan till campen tur och retur är ej inkluderat.

Värdet på priset ligger på 17 875 SEK/person

Stort tack till Nordic Sea Angling som gjort tävlingen möjlig 

Varför autogiro?

  • • Det är bättre för miljön
    • Det är enkelt och bekvämt för dig som medlem
    • Du behöver inte komma ihåg att aktivera ditt medlemskap
    • Mindre administration för oss vilket innebär mer resurser till fiskevård
    • Kostar endast 35 kr/månaden (43 kr/månaden för familjemedlemskap)

Vad betyder betalar-/kundnummer i formuläret?

Där ska du skriva ditt medlemsnummer. Om du har glömt bort det så hittar du det högst upp i högra hörnet på baksidan av ditt nummer av Svenskt fiske. 

När dras avgiften?

Avgiften dras den sista bankdagen varje månad.

Redan medlem? Inga problem.

Du som redan har betalat din årsavgift på annat sätt kan också registrera ett autogiro. Då börjar avgiften för autogirot att dras när påföljande medlemsår börjar. Med andra ord; om du har betalat medlemsavgiften fram till 2025-03-31 så börjar autogirot att dras i mars 2025.