Föreningsförmåner

Sportfiskarna erbjuder en rad förmåner för våra anslutna föreningar. Vår målsättning är att ge er bästa förutsättningar för att driva er verksamhet. På denna sida har vi samlat alla våra olika förmåner för att underlätta för er att kunna utnyttja dem på bästa sätt.

 

 

Föreningsförsäkring

Föreningar anslutna till Sportfiskarna kan till ett förmånligt pris köpa en olycksfallsförsäkring för de personer som arbetar ideellt på uppdrag av förening. Läs mer!

 

 

Gratis abonnemangskostnad på fiskekort.se

Alla anslutna föreningar slipper abonnemangskostnaden på Fiskekort.se. Värde 995 kr! Läs mer!

 

 

Rabatt på föreningens fiskeresor med SJ

Få 15 % rabatt på fiskeresor när föreningen tar tåget. Läs mer!

 

 

Keps, väst och korthållare för fisketillsyn

Sportfiskarna tillhandahåller unika profilkläder för fisketillsyn. Svart keps med gult tryck samt en svart väst med stort tryck på ryggen och reflexer runt midjan. Läs mer!

 

 

Ansvarsförsäkring

Försäkringen omfattar anslutna föreningars och medlemmars skadeståndsansvar för sak- och personskador som uppstått i samband med föreningsverksamhet. Försäkringen gäller även för sanktionerade fisketävlingar samt vid skadeståndsskyldighet som kan åläggas enskild medlem vid tillsynsuppdrag av fiskevatten. Läs mer!

 

 

Sök medel för fiskeaktiviteter

Ansluta föreningar har möjlighet att ansöka olika typer av bidrag kopplat till fiskeaktiviteter. Bidragen riktar sig till kategorierna: ungdom, integration, funktionsnedsatta eller kvinnors fiske. Man kan även särskilt söka för fiskeaktiviteter under sportlov och höstlov. Läs mer!

 

 

Klassdraget

Anslutna föreningar uppmanas att delta i detta otroligt framgångsrika skolprojekt: lokala fiskeföreningar hjälper en skola att arrangera en friluftsdag där fiske ingår som en central del. Sportfiskarna och branschorganisationen Svensk Sportfiskehandel sponsrar med utrustning. Läs mer!

 

 

Fiskevårdsfond

Alla anslutna föreningar är välkomna att ansöka om bidrag till fiskevårdsprojekt eller projekt som genom forskning eller andra insatser bidrar till utveckling av sportfisket eller sportfiskets förutsättningar. Läs mer!

 

Utbildningsmaterial

Som ansluten förening har ni möjlighet att kostnadsfritt beställa hem ett urval av utbildnings- och informationsmaterial via Sportfiskarna.se. Läs mer!

 

Profilmaterial för ledare i våra klubbar

Föreningar anslutna till Sportfiskarna kan köpa snygga och praktiska ledarplagg till självkostnadspris från förbundet. Plagget kan användas av klubbens funktionärer vid till exempel ungdomsaktiviteter, tävlingar eller andra typer av arrangemang i klubbens regi. Läs mer!

 

 

Folkspel

Genom att sälja Bingolotter, Sverigelotter och BingoLottos julkalender får anslutna föreningar snabbt och enkelt bättre ekonomi och välgörande växtkraft som mer svängrum för att utveckla er förening. Läs mer!

 

 

Svenskt fiske

Vår medlemstidning Svenskt Fiske är Sveriges största fisketidning. Den landar i våra medlemmars brevlådor fem gånger per år och går inte att köpa i kiosk. Läs mer!


Boende på Scandic hotell

Alla Sportfiskarnas föreningar har rabatt på boende och konferensrum på Scandic. Läs mer!