Stötta Sportfiskarnas arbete

Sportfiskarna kämpar för att det ska bli fler fiskar i friskare vatten. Hur mycket vi kan genomföra varje år baseras tråkigt nog på hur mycket pengar vi har att röra oss med. Vill du också att det ska bli fler fiskar i friskare älvar, sjöar och hav? Du kan hjälpa till! Bli medlem eller skänk oss en slant.

Bli medlem i Sportfiskarna

Det bästa sättet att stötta Sportfiskarna är genom att bli medlem i förbundet vilket bara kostar några hundralappar per år. Ett medlemskap i förbundet ger oss löpande pengar som vi kan växla upp med ytterligare finansiering för bland annat fiskevårdaktiviteter. Ditt medlemskap ger oss också en starkare röst och tillbaka får du ett gäng fina medlemsförmåner till ett värde av 1000 kr / år. Medlemsförmånerna är fyllt med godsaker så som en prenumeration på Svenskt fiske - Sveriges största fisketidning, en försäkring och mycket mer.

Bli medlem här

Starta en insamling på Facebook

Genom att starta en insamling på Facebook gör du en stor insats för vårt framtida arbete. Du kan starta en födelsedagsinsamling i samband med din födelsedag eller en insamling i vårt namn när du vill. Här finns en enkel guide hur du gör.

Skänk en slant

Är du redan medlem och vill göra något lite extra? Skänk en slant och stötta Sportfiskarnas arbete. Vi tar emot både Swish och Bankgiro.

  • Swisha valfritt belopp till nummer 1239007295
  • Bankgiro överför valfritt belopp till BG 900-7295 - [ 90 konto Svenskt Insamlingskontroll ]

Läs mer om gåvor till Sportfiskarna