OBS Klassdraget 2019 är fullbokat!

Ansökan för 2019 års upplaga av Klassdraget är nu stängd (11/9). Vi har haft ett enormt intresse under året och mer än 15 000 pimpel- och metspön har skickats ut till skolor och klubbar runt om i Sverige. Välkommen tillbaka med er ansökan för nästa års Klassdraget i januari 2020.

Klassdragets enkla upplägg
Den lokala fiskeklubben hjälper skolan att arrangera en friluftsdag där fiske ingår som en central del. Sportfiskarna och branschorganisationen Svensk Sportfiskehandel sponsrar med utrustning.

Varje deltagande klass får:
25 kompletta metspön eller pimpelspön
Ett digitalt pedagogiskt inspirationskompendium (återfinns på denna sida)

Arrangerande klubb får 1000 kr i bidrag/klass! Vi erbjuder både mete och pimpel! Tänk på att varje godkänt Klassdrag måste föregås av en ansökan! Glöm inte att läsa igenom villkoren på ansökningsblanketten!
OBS! Tänk även på att skolor och klubbar måste komma överens och göra en gemensam ansökan. Man kan således inte göra några direkta "bokningar" av Klassdrag via denna sida. Klicka här för att hitta en fiskeförening ansluten till oss "Hitta en fiskeklubb".

OBS! Anmälan sker numera digitalt via formulär på anmälningssidan. Ny möjlighet att ansöka öppnar efter årsskiftet 2020.

Blanketter mm 

Ansökningsblankett Klassdraget förening

Ansökningsblankett Klassdraget MEFIS

Inspirationshäfte:
Inspirationshäfte!

Ifyllbart diplom till deltagande klasser
Diplom

Mer information om Klassdraget:

Medlemsenheten 08-41080600
klassdraget@sportfiskarna.se