KLASSDRAGET 2023

Anslutna föreningar uppmanas att delta i detta otroligt framgångsrika skolprojekt: lokala fiskeföreningar hjälper en skola att arrangera en friluftsdag där fiske ingår som en central del. Sportfiskarna och branschorganisationen Svensk Sportfiskehandel sponsrar med utrustning. Nu drar vi igång 2023 med pimpelfiske! Spön kan börjas skickas ut från andra veckan i januari!

 

Klassdragets enkla upplägg
Den lokala fiskeklubben hjälper skolan att arrangera en friluftsdag där fiske ingår som en central del. Sportfiskarna och branschorganisationen Svensk Sportfiskehandel sponsrar med utrustning.

Varje deltagande klass får:
25 kompletta metspön eller pimpelspön
Ett digitalt pedagogiskt inspirationskompendium (återfinns på denna sida)

Arrangerande klubb får 1000 kr i bidrag/klass! Vi erbjuder både mete och pimpel! Tänk på att varje godkänt Klassdrag måste föregås av en ansökan! Glöm inte att läsa igenom villkoren på ansökningsblanketten!
OBS! Tänk även på att skolor och klubbar måste komma överens och göra en gemensam ansökan. Man kan således inte göra några direkta "bokningar" av Klassdrag via denna sida. Klicka här för att hitta en fiskeförening ansluten till oss "Hitta en fiskeklubb".

OBS! Den digitala ansökan finner du i den gröna vänsterspalten, ovan till vänster. Ansök minst 14 dagar innan aktiviteten ska genomföras. 

Under juli månad kommer inga ansökningar eller redovisningar att hanteras.

Blanketter mm 

Ansökningsblankett Klassdraget förening

Ansökningsblankett Klassdraget MEFIS

Villkor för Klassdraget

Inspirationshäfte:
Inspirationshäfte!

Ifyllbart diplom till deltagande klasser
Diplom

Mer information om Klassdraget:

Medlemsenheten 08-41080600
klassdraget@sportfiskarna.se

Hanna Eriksson, hanna.eriksson@sportfiskarna.se