Lediga tjänster

Vill du jobba på Sportfiskarna och bidra till att fisket blir bättre och till att rekrytera nya generationer sportfiskare? Är du intresserad av att jobba för den miljöorganisation som arbetar mest konkret för att förbättra vattenmiljön? Kolla då in våra lediga tjänster nedan.

För tillfället finns dessa lediga tjänster:

Kommunikationschef

Nu finns möjligheten att i en strategiskt viktig roll få verka i det unika sammanhanget sportfiske, vattenvård och friluftsliv. Trivs du med engagerade kollegor i en kunskapsintensiv organisation och vill bidra till ett hållbart fiske i friska vatten – för alla? Då kanske du är vår nya kommunikationschef!

I rollen som kommunikationschef leder du såväl strategiskt som operativt avdelningen och dess tre medarbetare samt samverkar med de tre regionalt anställda kommunikatörerna. Du kommer ansvara för den fortsätta utvecklingen av organisationens kommunikations- och marknadsstrategier. Du ansvarar också för att upprätthålla förbundets starka varumärke och en effektiv kommunikation i förbundets olika kommunikationskanaler samt bidrar till en förstärkt medlemsrekrytering. Rollen innebär också ansvar för kampanjer och opinionsbildning, sponsorer och mässor. 

Du ingår i förbundets ledning och rapporterar till generalsekreteraren.

Vi söker dig som har en god struktur och en strategiskt höjd samt är duktig på att planera kort- och långsiktigt. Du är kommunikativ, har lätt för att utveckla relationer och få med dig andra samt skapa en god laganda. Vidare är du driven och engagerad samt känner en stolthet för verksamheten med dess aktiviteter. Genom din helhetssyn och skicklighet säkerställer du att Sportfiskarna når ut och påverkar med budskap för att ständigt utvecklas och nå satta mål.

Läs mer och ansök via denna länk till Alumni.