Lediga tjänster

Vill du jobba på Sportfiskarna och bidra till att fisket blir bättre och till att rekrytera nya generationer sportfiskare? Är du intresserad av att jobba för den miljöorganisation som arbetar mest konkret för att förbättra vattenmiljön? Kolla då in våra lediga tjänster nedan.

IT-ansvarig
 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll i en organisation på stark frammarsch. Hos oss får du möjlighet att arbeta med något du verkligen brinner för - självständigt och med konkreta resultat som följd. Som IT-ansvarig på Sportfiskarna ansvarar du för att upprätthålla den dagliga IT-verksamheten och säkerställa uppfyllandet av definierade IT-förmågor. Det innebär operativt ansvar för utveckling och drift av IT-miljön samt övergripande ansvar och ägandeskap av processer och arbetssätt, kriterier och ramverk samt uppföljning av IT. Som IT-ansvarig har du ett tätt samarbete med verksamheten och leverantörer för att säkerställa att rätt krav ställs på befintlig och ny IT. Du är även tekniskt ansvarig för Sportfiskarnas IT-miljö.

Du kommer till exempel att

- arbeta för att styra IT-verksamheten mot Sportfiskarnas nyligen beslutade IT-strategi
- vara kontaktperson gentemot befintliga leverantörer av IT-tjänster samt upphandla nya
- ansvara för teknisk dokumentation
- tillsammans med verksamheten diskutera, prioritera och ta fram förslag på förändringsinitiativ och projekt
- ansvara för framtagande av riktlinjer och policys avseende informationssäkerhet
- hantera och lösa tekniska problem som uppstår i IT-miljön och vid behov ge support till användarna

Tjänsten är placerad på stabsavdelningen på huvudkontoret i Bromma. Vid din sida har du 60 natur- och friluftsintresserade kollegor på 11 kontor i landet.

Din kompetens
Vi söker dig som är genuint intresserad av IT i ett brett perspektiv och som har stort eget driv. Du tycker om att bygga kontaktnät och vet hur man jobbar med relationsbyggande kommunikation. Du har förståelse för betydelsen av ideellt engagemang och har ett intresse för natur och friluftsliv.

Vidare är du lösningsfokuserad, använder logik och metodik för att lösa komplexa problem. Du är organiserad, flexibel och kan hantera flera projekt parallellt. Du tycker det är kul med nya tekniska lösningar och sätter dig snabbt in i dessa. Du är kreativ och har förmågan att snabbt lära in - samt utbilda dina kollegor för att få bästa resultat.

Vi söker dig som

- har en eftergymnasial utbildning, gärna inom IT
- har erfarenhet inom IT service management, ITSM
- har erfarenhet av att driva IT-projekt
- har goda kunskaper inom Office 365.
- talar och skriver svenska och engelska flytande

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 36 h arbetsvecka
Tillträde: Under hösten efter ök

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Stenberg på telefonnummer: 084523379 eller via e-post: daniel.stenberg@se.experis.com.

Du lämnar din ansökan till denna tjänst genom att klicka på länken HÄR, med bifogat CV.
Annonsen kommer ligga tillgänglig under sommaren med sista ansökningsdatum den 10 augusti.
Intervjuer påbörjas från v. 33.

Välkommen med din ansökan!