Lediga tjänster

Vill du jobba på Sportfiskarna och bidra till att fisket blir bättre och till att rekrytera nya generationer sportfiskare? Är du intresserad av att jobba för den miljöorganisation som arbetar mest konkret för att förbättra vattenmiljön? Kolla då in våra lediga tjänster nedan.

Sportfiskarna söker en webbutvecklare

Sportfiskarna är en demokratiskt uppbyggd ideell intresseorganisation som sedan 1919 arbetat för att det ska finnas ett bra fiske i rena vatten med friska fiskbestånd. Det gör vi idag genom att verka inom fyra övergripande verksamhetsområden; fiskevård, främjande, förvaltning och påverkan.

Nu erbjuder vi en spännande och utvecklande roll i en organisation på stark frammarsch. Hos oss får du möjlighet att arbeta med något du verkligen brinner för - självständigt och med konkreta resultat som följd. På Sportfiskarna bidrar du med din specialistkompetens i arbetet för ett hållbart fiske i friska vatten – för alla.

Dina arbetsuppgifter:

Som webbutvecklare på Sportfiskarna så kommer du att ansvara för utvecklingen och förvaltningen av våra webbplattformar, så som sportfiskarna.se, fiskekort.se, svensktfiske.se och fiskesnack.com samt bistå med systemutvecklingen på förbundet.

I din roll kommer du framför allt att:

- ansvara för både front- och back end-utveckling; primärt Wordpress och WooCommerce, både via eget arbete och kravställning av partners.

- ansvara för drift och förvaltning av vår webbnärvaro.

- följa upp webbplatsernas arkitektur och ekosystem.

- vara ett stöd till kommunikationsavdelningen och andra avdelningar på förbundet.

Tjänsten är placerad på stabsavdelningen på huvudkontoret i Bromma, Stockholm men möjlighet finns att arbeta från annan ort. Vid din sida har du mer än 60 natur- och friluftsintresserade kollegor på 11 kontor i landet.

Din kompetens:

Vi söker dig som är genuint intresserad av webbutveckling. Du är självgående både praktiskt och strategiskt och har dokumenterad erfarenhet av hur man bygger stabila plattformar i Wordpress. Du är nyfiken och har enkelt att hitta lösningar på komplexa utmaningar. Vidare är du kreativ, flexibel och kan hantera flera projekt parallellt.

Det är bra om du redan idag har förståelse för betydelsen av ideellt engagemang och ett intresse för natur och friluftsliv.

Vi söker alltså dig som:

- har en utbildning inom webbutveckling eller likvärdig kompetens.

- har dokumenterad erfarenhet av att utveckla front- och back end i Wordpress och WooCommerce.

- har goda kunskaper inom PHP, Javascript, HTML / HTML5, CSS / SASS.

- känner dig bekväm med theme och child theme-arkitektur för större ekosystem.

- är van vid att arbeta med Node, Gulp, Webpack, Github.

Meriterande är om du redan har erfarenhet av multivendor e-commerce, till exempel Dokan.

Anställningens omfattning:

Anställningsform: Tills vidare eller efter överenskommelse.

Omfattning: Heltid eller efter överenskommelse.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Ansökan:

Ansök så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande. Skicka din ansökan med brev, CV och gärna praktiska exempel på utfört arbete till: kommunikation@sportfiskarna.se

Frågor besvaras av Andreas Ollinen, kommunikationschef, andreas.ollinen@sportfiskarna.se