Webbinarier

Sportfiskarna anordnar kontinuerligt  webbinarier för våra anslutna föreningar. Ett webbinarium är ett digitalt live-sänt utbildningstillfälle som kan ges på olika teman med relevans för fiskeföreningar och FVO.
 

Om kommande webbinarier:

 

Under 2024 erbjuder Sportfiskarna våra föreningar en serie webbinarier i vitt skilda ämnen. Utbildningarna sker via mötesplattformen Zoom och det är enkelt att delta. Det enda ni egentligen behöver är en dator eller telefon med internetanslutning. Nedan finner ni information om innehållet och här finner ni vår mötessida.

 

Program 2024    

 

Föreläsning Robert Arlinghaus (3/5, kl 9-10:30)
Sportfiskarna bjuder in alla medlemmar till en föreläsning med en av Europas främsta forskare inom området fiskekologi och sportfiskets påverkan. Anmälan görs till: utbildning@sportfiskarna.se, namn, medlemsnummer och vilket webbinarium som avsess räcker som info.

 

Valberedningsutbildning (7/5, kl 18 – 21)

En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Har du uppdrag som valberedare i ideell förening? Grattis, du är en nyckelperson i din förening! I den här utbildningen får du grundläggande kunskap om valberedningsarbetet. Här finner ni information om anmälan. 

 

Kassörsutbildning för nyvalda kassörer (15/5, kl 18-21)

En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Grundläggande utbildning på två träffar för dig som nyligen blivit, eller kommer att bli, vald till kassör i en ideell förening.  Här finner ni information om anmälan. 

 

Kassörsutbildning för förtroendevalda  (22/5, kl 18 – 21)

En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Vi fördjupar oss i kassörens föreningsarbete. Här finner du info om anmälan. Här finner ni information om anmälan. 

 

Föreningskunskap för förtroendevalda (29/5, kl 18:30 – 21)

En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Två digitala kvällsträffar om ideella föreningar och vad du behöver veta för att kunna utföra ditt uppdrag i styrelsen. Här finner ni information om anmälan. 

 

Utbildning i konflikthantering (29/5, kl 18 – 21)

En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Vad är egentligen en konflikt? Hur hanterar vi dem? Hur förebygger vi dem och använder dem positivt och utvecklande? Här finner ni information om anmälan. 

 

Utbildning i konflikthantering (2/10, kl 18–21)

En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Vad är egentligen en konflikt? Hur hanterar vi dem? Hur förebygger vi dem och använder dem positivt och utvecklande? En digital utbildning i samarbete med Studiefrämjandet. Här finner ni information om anmälan. 

 

Vad erbjuder Sportfiskarna alla anslutna föreningar? (14/11, kl 18-19)


Ett webbinarium där Sportfiskarnas medlemsenhet presenterar alla de medlemsförmåner som man som ansluten förening kan nyttja genom sitt medlemskap. Ett stort utrymme finns för frågor!
Anmälan görs till: utbildning@sportfiskarna.se, namn och förening och vilket webbinarium som avses räcker som info.


 

 

Ni deltar på samtliga webbinarier via Sportfiskarnas egen sida för digitala möten:

 Sportfiskarna – ZOOM – Sportfiskarna Live