Utbildning i fisketillsyn

Fisketillsyn är för många av våra föreningar en förutsättning för en fungerande verksamhet. Förbundet har under de senaste åren utvecklat vårt utbud för att bättre kunna stödja detta arbete. På denna finner ni information om möjligheter till anmälan för våra digitala on-demand-fortbildningar i Fisketillsyn

Utbildningar och fortbildningar i Fisketillsyn

Sedan många år arrangerar förbundet fysiska grundutbildningar i fisketillsyn vid några av regionkontor. Du kan finna mer info om dessa genom att gå vidare till GöteborgStockholm eller Forshaga. På resten av denna sida finner ni information om våra on-demand-fortbildningar i fisketilsyn.

Digitala on-demand-fortbildningar i Fisketillsyn

Under 2023 och 2024 erbjuder förbundet kostnadsfria on-demand-fortbildingar för våra anslutna föreningar på vår egen utbildningsplattform med vår egenframtagna digitala fortbildning. Konceptet går ut på att ni själva på distans tar del av kursens olika delmoment när det passar just er under de två veckor som kursen är öppen. Efter att alla moment i plattformen är fullgjorda arrangeras ett obligatotiskt digitalt fråge-och diskussionstillfälle på förbundets Zoom-sida.

Anmälan görs längst ner på sidan.

 

Nästa fortbildning äger rum 20/5 - 3/6. Det obligatoriska frågettillfället sker 4/6 kl 18-20.

Fortbildningen är i nuläget godkänd i följande 13 län:

Skåne

Blekinge

Västra Götaland

Östergötland

Värmland

Stockholm

Dalarna

Gävleborg

Västernorrland

Västerbotten

Jämtland

Uppsala

Örebro

 

Här anmäler ni er!

(Obervera att ni sedan tidigare måste ha en grundutbildning)

 

 

 

Har du frågor? Maila utbildning@sportfiskarna.se