Juniortävling: vinn fina abborrbeten!

abborrbeten_salmo_80...Foto: Sportfiskarna / Tävla om jättefina abborrbeten från Salmo!
Dags för en ny tävling för alla juniormedlemmar i Sportfiskarna. Gissa vikten på en abborre och ha chansen att vinna ett Salmo Perch pack!
Den tidiga hösten är en fantastisk tid för att spinnfiska abborre. Jiggfiske längs bottnen är kanske den allra mest populära metoden men fiske med ”hårdbeten” har också blivit riktigt populärt under senare tid. Ett hårdbete är oftast wobblers eller jerkbait-liknande små fiskimitationer som du själv sätter rörelse på. Dessa fiskar du i regel högre upp i vattenlagren, men sjunkande varianter ge dig också möjlighet att fiska djupare. Detta kan vara ett riktigt hett alternativ när abborren är i stöten.

Victorabborre1820gra...
En kille som kan det där med att fiska abborre är Sportfiskarnas Victor Sandberg. På bilden ovan ser ni en riktigt stor abborre som han fångade för någon höst sedan.

Vi vill nu att ni gissar vad vikten kan vara! Svara gärna i gram!

Uppdaterat 23/9: Rätt svar 1820 gram, närmast och vinnare blev:

Eric Stråhle, Elias Unnerbäck, Jonathan Lysell. Grattis!

Skicka med ert medlemsnummer eller för-, efternamn och bostadsort!

De tre av er som närmast det rätta svaret får varsitt ”Salmo perch pack” skickat hem till er! Det innehåller ett litet jerkbait, en sjunkande wobbler och en flytande wobbler – ett riktigt bra allround-kit! (Sportfiskarna har i sommar testat den flytande salmo-vobblern och fått mycket bra med både abborre och gädda på den! Läs mer om testet i kommande nummer av Svenskt Fiske)

Kategorier: Ungdom | Taggar: |

Nyhetsarkiv