Sportfiskarnas sommarfiskeskola igång – platser kvar v. 31–32


Thor assisteras av ungdomsledare Simon med en storgädda innan återutsättning. Foto: Kelvin Hylén.

Sportfiskarnas sommarfiskeskola är i full gång på regionkontoret i Göteborg.

På Sportfiskarnas kontor i Göteborg pågår just nu den populära sommarfiskeskolan för barn i åldrarna 7–14 år. Gäddfisket i Delsjöarna har varit bra för barnen och trots högtrycksbetonat finväder har det fångats gäddor alla tre veckor som sommarfiskeskolan hittills har pågått. Störst hittills är Thors fantastiska meterlånga gädda från 2/7 som syns på bilden ovan. Gäddan uppskattades till 6 kilo innan den återutsattes. Som vanligt har det också fångats mycket braxen, löja, mört, abborre och regnbåge. Hittills saknas de riktigt stora abborrarna, annars brukar Delsjöarna varje år leverera kilosabborrar till entusiastiska blivande storfiskarbarn.

Platser kvar vecka 31 + 32
Till fortsättningskursen vecka 31 finns i skrivande stund en del platser kvar. Denna vecka riktar in sig mot de som har lite tidigare erfarenhet av fiske eller har gått sommarfiskeskolan tidigare. Det finns även platser kvar till havsfiskeskolan vecka 32. Läs mer här för anmälan till sommarfiskeskolan vecka 31 eller här gällande havsfiskeskolan vecka 32.

 

På grund av semestrar vecka 28–30 kan mailsvar dröja några dagar och det är inte säkert att vi har bemanning på telefon eller kontor under denna tid.

 

Kategorier: Ungdom, Fisketips, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv