Påsklovfiske i Malmö och Lund

pasklovsfiske_skane_...
Foto: Sportfiskarna
Det efterlängtade påsklovet är snart här och det betyder fiske! Sportfiskarna i Malmö erbjuder spännande och kostnadsfria dagar för barn och unga i Malmö och Lund under lovet.

På tisdagen kommer vi finnas på plats i Malmö för att erbjuda fiske i kanalen. Onsdag och torsdag fiskar vi återigen i Rögle dammar utanför Lund där man har chans att lura olika vitfiskar som vaknat till liv efter vintern.
Sportfiskarna har med sig spön, rullar, beten och allt annat som krävs för ett lyckat fiske men självklart går det bra att ta med egen utrustning. Duktiga ungdomsledare kommer också finnas på plats och hjälper till så att er fiskeupplevelse blir till den bästa möjliga!
Sportfiskarna kommer även detta lovet erbjuda ett gratis medlemskap i Sportfiskarna vilket gör det möjligt att börja samla på fiskemärken, åka på spännande läger men framförallt vara försäkrad när man är ute och fiskar.

Ytterligare information om platsen finner du om du klickar på länkarna nedan. Besök gärna vår Facebooksida Sportfiskarna Malmö.
Vi ses vid vattnet!

Var: Malmö kanal, bryggan vid slottsträdgården. Karta.
När: 16/4 10:00-14:00
Var: Rögle dammar. Karta.
När: 17-18/4 10:00-15:00

Kontakt: Julius Jarving Ohlsson, 070-020 90 55, julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

Kategorier: Fiske i Malmö | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv