Buda på båt till förmån för fiskevård

baatauktion_mojo_gef...
Bild: Mojoboats
Mojoboats arrangerar nu i samverkan med andra företag en traderaauktion där ALLA pengar går till fiskevårdsprojektet Ge Fan I Våra Vatten!

Auktionen startar måndag 25 mars på Tradera och avslutas söndag 31 mars. Klicka här för att komma till auktionen.

Mojoboats skänker tillsammans med Evinrude Sverige, Navico/Lowrance, Respo Trailers, Comstedt/Minn Kota, Marine Floor/Broberg Sweden och Make A Brand en:
• Tracker Grizzly 1448
• Evinrude E-tec 25hk DGTE med elstart
• Frontmonterad MinnKota Powerdrive BR 55lbs med Micro i-Pilot
• Lowrance Elite Ti2 9” Ekolod/Plotter med givare
• Cisco Elektronikfäste
• Respo 750 Pioneer trailer
• Marine Floor custom EVA-matta i för och akter med logos.
• 1 år fri försäkring via Atlantica Båtförsäkringar
OBS: Paketet har ett nypris av 185.220kr!

Båten kommer finnas i Sportfiskarnas monter under Sportfiskemässan på Elmia i Jönköping. Vinnaren av auktionen annonseras på söndagen klockan 14:00 i montern (och på Tradera såklart)!

Fakta om Tracker Grizzly 1448: Den helsvetsade båten är 4,27 lång och 1,83 bred och väger 200kg. Med sin relativt stora bredd och sin stadiga vikt blir den riktigt, riktigt sidostabil. Akterspegeln är i aluminium helt utan trä. Det snålas inte på aluminium när det kommer till Grizzly. 2,54mm tjock aluminium som minst i det helsvetsade skrovet, vilket är ovanligt rejält i detta segment.

I fören finns ett stort kastdäck, perfekt för spinn och jerkbaitfiske. Nytt på 2019 års modeller är även det låsbara luckan och stuvfacket på kastdäcket. Både kastdäcket och aktertoften har stolsfästen. Ett fullängds, longitudinellt, stringersystem ger absolut vridstyvhet. Den här båten håller. Länge. Och precis som de större båtarna har den Versatracks exklusiva monteringssystem i relingen, där du kan montera ett antal tillbehör, bl.a spö och verktygshållare.
Grizzly har ett Mod V-skrov för mjuk och torr transport - vilket inte är standard på så små och billiga båtar.

Lura dig inte av första anblicken. Det här är en av de tuffaste, mest mångsidiga och lättmanövrerade fiskebåtar som finns. Grizzlys modeller täcks av Trackers Tracker Promise-garanti vilket bl.a innebär äkta livstids skrovgaranti utan åldersavdrag. Vi har marknadens bästa garantier på Trackers aluminiumbåtar.

Ge Fan I Våra Vatten är ett fiskvårdsprojekt som förvaltas av Sportfiskarna där all vinst går direkt till konkreta åtgärder för att gynna livet i svenska sjöar och vattendrag. Projektet skapades av svenska rockmusiker från bl.a Millencolin, Backyard Babies, Weeping Willows, The Hellacopters år 2007 och har till dags datum dragit in mer än 2 miljoner kronor oavkortat till fiskevård.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Miljö, Ge fan i våra vatten | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv