Missa inte Sportlovsfisket under helgen 2-3 mars

sportlovsfiske_sthlm...
Foto: Malin Kjellin
Välkomna på Sportlovsfiske med Sportfiskarna under helgen 2-3 mars på isen på Ösbyträsk och Sicklasjön. Sportlovsfisket i Ösbyträsk är ett samarbete med Värmdö kommun och fisket på Sicklasjön genomförs i samarbete med Nacka kommun.

Lördagen den 2/3 finns vi på plats mellan 10-15 på Ösbyträsk, bakom Gustavsbergsbadet på Värmdö. Aktiviteten är helt gratis, vi har med oss all fiske- och säkerhetsutrustning och bjuder på lunch samt fika!

Söndagen den 3/3 utgår vi från badplatsen vid Sickla strand 64 i Nacka och fiskar på Sicklasjön. Vi finns på plats mellan 10-15 med all fiske- och säkerhetsutrustning och bjuder såklart även här på lunch och fika.

Om issäkerhet under aktiviteterna:
Isen var den 22 februari minst 20 cm kärnis på båda sjöarna. Inför aktiviteterna kommer isen åter att kontrolleras. Eventuella ändringar i arrangemangen kommer att meddelas här på hemsidan.

Detta gäller för samtliga aktiviteter:
Sportlovsfisket är helt gratis och vi har med oss all issäkerhetsutrustning samt pimpel- och ismetespön. Under dagen bjuder vi även på grillad korv och fika. Större grupper anmäler sig till malin.kjellin@sportfiskarna.se,  ingen anmälan krävs för övriga.

Varmt välkomna!

För frågor: 08-410 80 613, malin.kjellin@sportfiskarna.se

Kategorier: Fiske i Stockholm | Taggar: |

Nyhetsarkiv