Sommarlovsfiske i Norrtälje

fiskelov_norrtalje

Foto: Bengt Olsson

Fiske i Rimbo
Kom och sommarlovsfiska med Sportfiskarna! Vi finns på plats den 23:e juli kl 10.00-15.00 vid båtbryggorna bakom Rimbo IF. Våra duktiga ungdomsledare hjälper dig med ditt fiske, oavsett om det är första gången eller om du fiskat länge. Vi har med oss all fiskeutrustning du kan behöva och bjuder på lunch och fika. Grupper anmäler sig till malin.kjellin@sportfiskarna.se. Ingen föranmälan krävs för övriga! Välkommen!

Fiske i Hallstavik
Den 24:e juli mellan 10.00-15.00 finns vi på plats i Hallstavik, på bryggan mittemot Hallstavik kraftstation (se kartbild). Det finns parkeringar vid bryggan och SL-bussar går från centrum till pansarbacken varifrån det går att promenera till bryggan. Behöver du hjälp med transport från centrum kommer det även att finnas abbonnerad buss, kontakta malin.kjellin@sportfiskarna.se för mer information. Vi har med oss utrustning, fika och lunch. Oavsett vilken nivå du befinner dig på, om du är nybörjare eller erfaren sportfiskare, hjälper vi dig att utvecklas i ditt fiske! Grupper anmäler sig till malin.kjellin@sportfiskarna.se. Ingen föranmälan krävs för övriga! Välkommen!

Fiske i Norrtälje
Kom på öppet prova på-fiske vid Borgmästarholmen den 25:e juli. Vi finns på plats 10.00-15.00 med all utrustning, lunch och fika. Grupper anmäler sig till malin.kjellin@sportfiskarna.se. Ingen föranmälan krävs för övriga! Välkommen!

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Stockholm | Taggar: |

Nyhetsarkiv