Fiskelov i Skåne i sommar!

flote_800I sommar anordnar Sportfiskarna i syd totalt fem fiskelovsveckor runt om i hela Skåne! Från Bromölla i norra Skåne till Malmö nere i söder och totalt 21 dagar fyllda med spänning och fiskeglädje! Fisket som erbjuds varierar och vare sig man är nybörjare eller mer erfaren har man en härlig sommar med Sportfiskarna att se fram emot.

Fiskelov kickar igång i Malmö och Lomma där vi under två veckor fiskar makrill, abborre och regnbåge! Vi förflyttar oss sedan till Lund där fisket fokuseras på mete och fiske efter olika typer av karpfiskar. Sommaren avslutas med två veckor i Örkelljunga och Bromölla där fiske efter Regnbåge, abborre och vitfiskar står i fokus.

Ytterligare information om platser, tider och datum finner du om du klickar på länkarna nedan. Besök gärna vår Facebooksida Sportfiskarna Malmö.

Fiskelov i Örkelljunga har en föranmälan och anmälningarna skickas till Julius Jarving Ohlsson, se kontakt nedan. Självklart är aktiviteten fortfarande kostnadsfritt. Övriga Fiskelov är öppna men grupper över 15 personer får gärna höra av sig i förväg.

Fiskelov sker i samarbete mellan Sportfiskarna, Lund, Örkelljunga, Bromölla och Lomma kommun. Kontakt: Julius Jarving Ohlsson, julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se, 070-020 90 55.

Här hittar du alla detaljer Datumfiskelovsommar

Vi ses vid vattnet!

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Malmö | Taggar: |

Attachments

  1. flote_800.jpg 2018-06-07 09:31:03
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv