Sportfiskarna söker redovisningsekonom

betesbild_allman_800
Foto: Knuts Conny
Nu finns en möjlighet för dig som längtar till en mindre organisation där du får arbeta med hela det ekonomiska flödet och utvecklas i din yrkesroll. Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, söker en systemintresserad redovisningsekonom till vårt trevliga kontor i Alvik.

Som redovisningsekonom hos Sportfiskarna kommer du att arbeta med hela flödet i redovisningen, från ax till limpa. Du har daglig kontakt med våra olika kontor runtom i landet och arbetar med varierande uppgifter, högt som lågt. Då vår organisation har vuxit kraftigt de senaste åren söker vi dig som vill vara med och utveckla den administrativa funktionen och bidra med kompetens på området. Du rapporterar till vår ekonomichef.
Sportfiskarnas kontor är beläget en kort promenad från Alvik station i Bromma. Här arbetar ett 30-tal personer i en familjär atmosfär.
Uppdragsgivare: Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna
Ort: Bromma, Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har arbetat minst några år som redovisningsekonom eller i en liknande roll. Du har god förståelse för hela det ekonomiska flödet och ser helhetsbilden utan att försumma detaljerna. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i en större organisation med automatiserade ekonomiflöden. Likaså om du varit med vid en systemimplementation eller deltagit i något administrativt utvecklingsprojekt.
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi är en mindre organisation där vi samarbetar tätt söker vi dig som är positiv och prestigelös med vilja att arbeta brett och hugga i där det behövs. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance. Välkommen med din ansökan via: www.dfindfinance.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 26:e november. Ansök därför så snart som möjligt!

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Maria Hydén, 0703-58 61 68, maria.hyden@dfindfinance.se

Om Sportfiskarna:
Sportfiskarna för fiskens och sportfiskarnas talan i maktens korridorer. Vi sätter fiskevården i centrum för all verksamhet och arbetar för att det skall finnas livskraftiga fiskbestånd i friska vatten. Tack vare Sportfiskarna har vi ett fritt handredskapsfiske runt våra kuster och i de fem stora sjöarna, och mycket tack vare Sportfiskarnas insatser har vi sedan lång tid ett omfattande kalkningsprogram för att motverka försurningen. Vi organiserar ca 60 000 sportfiskare och 400 föreningar runt om i landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Forshaga, Luleå, Visby, Kalmar, Gävle och Nyköping.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening | Taggar: |

Nyhetsarkiv