Ungdomsledarutbildning i Sundsvall

brabrax_800
Foto: Oscar Trowald
Helgen den 24–25 september anordnar förbundet årets andra nationella ungdomsledarutbildning. Som vanligt erbjuds ett innehållsrikt schema med intressanta gäster och ett boende nära fiskevattnet.

Efter vårens ungdomsledarutbildning i Skåne styr förbundet nu norröver till Lomtjärns konferens och retreat strax söder om Sundsvall. Under två dagar blir det fokus på förening, ledarskap och utomhuspedagogik men också på pimpel, tävlingsfiske och modernt specimenmete efter gädda. Gästar gör bland annat pimpelprofilen Martin Södergårds. Även Studiefrämjandet gästar och bidrar till innehåll i utbildningen i form av ett pass med fokus på ledarskap samt en HLR-utbildning.

Alla medlemmar i föreningar anslutna till Sportfiskarna är välkomna – såväl ni som är aktiva ungdomsledare som ni har planer på att bli. Även individuella medlemmar som vill satsa på att göra insatser för barn och ungdomars fiske är välkomna. En ungdomsledarutbildning är också ett utmärkt forum för att utbyta erfarenheter, starta samarbeten och bygga kontaktnät för mer ungdomsverksamhet.

Under utbildningen står förbundet för mat, boende och bidrar till reseersättning. En anmälningsavgift om 500 kr tas ut. Reser man långt finns även möjlighet att sova över från fredag till lördag. Sportfiskarnas ungdomsledarutbildningar är alltid helt alkohol- och drogfria. 

Mer information om kursen och om anmälan finner du här!

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv