Var med och tävla i svenska flugfiskecupen!

flugoring_anssi_800
Foto: Anssi Lehtevä
Alla Sportfiskarnas medlemmar är välkomna till andra tävlingen i Flugfiskecupen 12 – 14 augusti vid Laxviken i Jämtland. Tävlingen är en del av uttaget till det svenska landslaget i fluga.

Preliminära tävlingsvatten är Storån, Hotagsströmmen i Hårkan, och sjön Harrvattnet.

Anmälan görs genom att fylla i kontaktformuläret på hemsidan här och betala anmälningsavgiften på 450:- till 6364-673 673 278  Laxvikens Adventure HB.

Anmälningsavgiften täcker fiskekort, banläggning, kaffe samt tillgång till lodgen. Viktigt att skriva fullständigt namn på inbetalningen samt skicka ett mail till: info@stockholmsflugfiskecenter.se så bokningen kan bekräftas och eventuella frågor besvaras.

God mat mm under tävlingen
Laxviken fiskecamp som kommer att vara med och arrangera tävlingen erbjuder även boende på campen i form av fyrbäddsstugor samt två rum i lodgen (husvagnsplats). I år finns en inhyrd ”stjärnkock” som kommer se till att campens alla gäster är mätta och belåtna. Helpension innebär boende, två frukostar, två luncher samt en middag plus allt kaffe och te man orkar dricka för endast 1150:- ! Om man bara vill äta kostar det 800:- och endast boende 350:- Incheckning på fredagen och hemresa på sön. (Betala gärna hela summan för den bokning du tänkt. Helpension + anmälningsavgiften blir då 1600).

Mer info om Flugfiskecupen finns här.

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: tävling i flugfiske |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv