Tävling - Sveriges längsta abborre

SLA-liggande-1200pix

Vem fångar Sveriges längsta abborre den 14 maj? Sportfiskarna anordnar nu för första gången tävlingen Sveriges längsta abborre. Registrering av fångsten görs under dagen enkelt i GoFree Hooked-appen som laddas ned gratis inför tävlingen. Alla medlemmar i Sportfiskarna kan vara med och tävla, i alla svenska vatten.

Den som fångat dagens längsta abborre vinner ett kombinerat ekolod/plotter från Lowrance; Elite 7-Ti, värde ca 8 500 kr. Dessutom lottar vi ut fina priser från Sportfiskarna och Ge fan i våra vatten.

Anslut dig till tävlingen på den här länken http://g.ofr.ee/FsTk/TswBqUvGgt från din telefon.

Om du inte redan har appen kommer du kunna ladda ned den gratis från AppStore eller Google Play. Skapa sedan en profil, ställ in din måttskala på ”metric”, anslut dig till tävlingen Sveriges längsta abborre och fiska. Fångade abborrar fotograferas mot en tydligt markerad mätbräda eller måttband och registreras i appen.

Vinnarna utses och meddelas på måndag 16 maj. Skitfiske!

Det är inte tillåtet att anmäla en fisk som fångats utanför Sveriges gränser eller vid annat tillfälle än tävlingsdagen. Tävlingen pågår mellan 06:00 och 21:00 den 14 maj 2016. Längd avrundas uppåt till närmaste halvcentimeter. Stjärtfenan ska tydligt röra mätstrecket för att räknas uppåt. De två längsta fiskarna kommer att jämföras noggrannare om de hamnar på samma halvcentimeterslängd. Det är tillåtet att försiktigt hålla ihop stjärtfenan. Sportfiskarna förbehåller sig rätten att underkänna och radera tävlingsbidrag som inte anses uppfylla något av kraven eller som inte är tillräckligt tydligt dokumenterade. Var noggrann! Allt deltagande sker på egen risk. Alla medlemmar i Sportfiskarna är olycksfallsförsäkrade under sitt fiske.

Kategorier: Ungdom, Storfiskregistret, Fiske, Tävlingsfiske | Taggar: abborre |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv