Sökes: två ansvariga för ungdom och integration


Sportfiskarna söker nu två regionalt ansvariga för förbundets ungdoms- och integrationsarbete.

Tjänsterna är projektanställningar på heltid under två år med goda möjligheter till förlängning. En av tjänsterna är förlagd till Sportfiskarnas huvudkontor i Stockholm och en till regionkontoret i Malmö. Sista ansökningsdag är 17 januari 2016 och tillträde är i början av 2016.

Om tjänsterna
En av Sportfiskarnas kärnverksamheter är främjandet av barns och ungas fiske. Sportfiskarna växer och inrättar nu två nya tjänster vid kontoren i Stockholm och Malmö med uppgift att få fler barn och ungdomar att fiska och att höja elevers kunskaper i de naturvetenskapliga ämnena. Du kommer i rollen som regionalt ungdoms- och integrationsansvarig bland annat att:

  • Planera för och ta emot skolklasser vid tätortsnära vattendrag för att tillsammans med eleverna utföra praktisk fiske- och vattenvård.
  • Ansvara för planering och genomförande av en omfattande lovverksamhet med fiske och fiskevård i fokus.
  • Koordinera arbetet med att erbjuda fiske för fler målgrupper, bland annat nyanlända ungdomar.

Arbetet sker såväl vid skrivbordet som ute i fält. En central del av arbetet är att etablera och underhålla kontakter med skolor och social- och fritidsförvaltningar. Du samverkar med kommuner och andra organisationer för att utveckla sportfiske som medel för integration. Det blir också din uppgift att stötta verksamheten i fiskeklubbar och distrikt. Du förväntas söka nya projekt för att öka möjligheterna till sportfiske i regionen och du representerar Sportfiskarna i arbetsgrupper och intressepolitik regionalt. Du har budgetansvar och arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegor för att nå högt satta mål. Du ingår i förbundets främjandegrupp och rapporterar till chefen för främjandefrågor i Stockholm. Tjänsten förutsätter visst resande och ibland arbetar du kväll och helg.

Läs hela platsannonsen med detaljerad info om ansökan här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv