Fiska med oss på höstlovet


Höstlovet är barnens tid. Välkomna på fiske! Foto: Bengt Olsson

Under det kommande höstlovet erbjuder Sportfiskarna roliga och kostnadsfria fiskedagar för barn och ungdomar på 10 orter runt om i Sverige.

För tredje året i rad arrangerar Sportfiskarna spännande naturaktiviteter i den friska luften för landets barn och ungdomar. I år växlas den nationella satsningen på Höstlovsfiske upp från 5 till hela 10 orter – Karlshamn, Sjöbo, Växjö, Jönköping, Göteborg, Skövde, Karlstad, Eskilstuna, Stockholm och Timrå. Den lokala arrangören är våra regionkontor, distrikt och klubbar.

Upplägget är enkelt, det är bara att ta med kompisen eller föräldrarna och dyka upp. Spön och bete finns på plats. Väl där väntar en dag med fiske, korvgrillning och kringaktiviteter. Dessutom får alla deltagande barn och ungdomar ett gratis prova-på-medlemskap i Sportfiskarna.

– Höstlovet är barnens tid. Det är också en väldigt trevlig period för fiske. Genom vår satsning på höstlovsfiske kan vi med hjälp av våra ideella eldsjälar ge hundratals barn och ungdomar möjlighet att komma ut och prova på en ny aktiv och spännande fritidssysselsättning. Jag har svårt att tänka mig ett bättre lovalternativ till stillasittande och inomhusvistelse, menar Sportfiskarnas nationellt ungdomsansvarige Oscar Trowald.

För en närmare information om aktiviteterna på de olika orterna – se PDF:en här nedanför.

 

 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Fiske i Värmland | Taggar: |

Attachments

  1. Höstlovsfiske 2015.pdf 2015-10-13 02:31:29
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv