Fiska lax med Mikael Frödin i Forshaga

 

Just nu finns möjlighet att snabbt förbättra sina kunskaper i laxfiske då Sportfiskarna arrangerar en laxfiskekurs ledd av Mikael Frödin i Forshagaforsen 21-23 augusti.

Helgen kommer innehålla föredrag, flugbindning och personlig coachning från Mikael Frödin. Deltagarna kommer få grundlig genomgång av laxfisketeknik och strategi med fokus på att få mer lax!

– Ta chansen och utveckla ditt laxfiske tillsammans med Sveriges mest kände laxfiskare Mikael Frödin som leder en kurs i laxfiske: ”Master Class”, i Forshagaforsen, Klarälven. Det finns fortfarande platser kvar till en mycket lärorik och prisvärd helg, berättar Peter Belin, projektledare på Sportfiskarna Region Värmland.

Det blir två föredrag per dag och övrig tid går till fiske där man som deltagare under tre dagar har tillgång till ett mycket bra laxfiske, troligen Sveriges bästa om man räknar fångst per ansträngning. I Forshagaforsen fångas det under sommarsäsongen i genomsnitt en lax eller öring vid vart tredje fisketillfälle. Fiskar man inte med Frödin så fiskar man själv eller tillsammans med Sportfiskarnas och Forshagaforsens guider under helgen. Alla måltider ingår liksom boende i fyrabädds-stugor intill de bästa fiskesträckorna.

Just nu är det mycket bra med lax i Klarälven och på de zoner där kursen ska hållas har varannan fiskare tagit lax nu i början av augusti och det kommer bara att stiga mer fisk i älven längre in på säsongen.

– Om du som deltagare inte lyckas fånga en lax eller öring under de här dagarna får du gratis boende en natt på campen när du kommer för att försöka igen, lovar Peter Belin!

För anmälan och mer info om helgen, ring: 070-689 48 20.

Info om fisket: www.forshagaforsen.com

Kategorier: Fiske, Fisketips, Fiske i Värmland | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv