Nyfiken på pimpel?


Foto: Pontus Sjölund/Kanalgratis

I delar av norra Sverige ligger redan isarna och man har börjat pimpla. I södra Sverige väntar man ivrigt på säker is. Under tiden kan man läsa våra artiklar från senaste numret av Svenskt Fiske eller titta på vår fina film om isfiske:"Nyfiken pimpel".

Senaste numret av Svenskt Fiske är fullproppat med artiklar om isfiske. Du kan bland annat läsa om grundläggande pimpeltips från Pelle Klippinge, avancerade knep med ekolod och balanspirk för att lura upp de stora abborrarna av Jan Ohlson, hur man tänker som en tävlingspimplare och hur man tillverkar limkrok av av Martin Södergårds samt proffsknep för mormyska av Andreas Wetterhall.

Om Nyfiken Pimpel
Följ med Matilda Leijon och Andreas Ollinen från Sportfiskarna ut på isen för att pimpla abborre! Andreas är nybörjare och Matilda är ett riktigt proffs som har vunnit många medaljer i tävlingspimpel. I den här filmen ger hon en introduktion till issäkerhet, var man hittar fisken, teknik och andra saker som kan vara bra att veta om man är nyfiken på pimpelfiske.

Se filmen på YouTube här.

Kategorier: Äldre nyheter, Fisketips, Fiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv