Anmälan till sommarfiskeskolan i Göteborg 2024

websommarfiskeskolan
Vi ser återigen fram emot en sommar full av häftiga naturupplevelser, oförglömliga fiskeminnen och mycket glädje! Foto: Sportfiskarna.

Sportfiskarna region Väst bjuder återigen in till sommarfiskeskola för barn och ungdomar i Göteborg! 

LÄNK TILL ANMÄLAN;  https://forms.office.com/e/5c5KTmF3Fd 

För dig som är fiskeintresserad och 7-15 år har vi dagläger i tre dagar kl. 9-16 då du får lära dig mer om olika fisketekniker, utrustning, säkerhet, fiskarter, tackel med mera. Framförallt är du ute och fiskar tillsammans med våra duktiga ungdomsledare. Nytt för i år är även en specifik vecka med fiskeskola endast för tjejer i åldern 6-16 år!

Fiskeskolan hålls under vecka 25, 26, och 27 på Sjölyckan 6 och i Delsjön. Vecka 32 är vi på Marstrand. Vecka 26 är det tis-tor, de andra veckorna är det mån-ons och fortsättningsveckan är fre-sön. Tjejfiskeskolan hålls fre-sön vecka 32 och kommer att vara både i Delsjön och vid havet. Vecka 27 är uppdelad i två fiskeskolor där första dagarna är vanlig fiskeskola och slutet av veckan är en tredagars fortsättningsvecka för de barn och ungdomar som har mer fiskeerfarenhet och tålamod. Den rekommenderas för de som är 9 år eller äldre.

Det är 30 platser på fiskeskolan per vecka och det är först till kvarn som gäller. Kostnad: 950:- per deltagare.

Föräldrar är mer än välkomna att vara med i bakgrunden, men fiskeskolan är till för barnen och ungdomarna, och oftast vill barnen inte ha med sina föräldrar. Vi tar utdrag ur belastningsregistret på samtliga ledare, men inte på föräldrar.

Övrigt:
-Deltagarna tar med egen mat och dryck, samt fika att äta ute i fält, tåliga kläder efter väder, extra ombyte och solskydd.
-Bokningsbekräftelse skickas per e-mail inom några arbetsdagar efter inkommen anmälan.
-Schema, info och betalningsavi skickas tillsammans med bokningsbekräftelse.
-Föräldrar lämnar barnen på morgonen och hämtar dem efter skolans slut varje dag.
-Vid fiske från båt eller där det är djupt vatten ska flytväst vara på, vi har all fiske- och säkerhetsutrustning som behövs att låna på plats.

I fiskeskolan ingår, om man inte redan är medlem, ett juniormedlemskap ett år i Sportfiskarna med olika förmåner såsom medlemstidning, möjlighet att samla på fiskemärken och att vara med i olika tävlingar.

Kontakt och information: Tove Rosenberg tove.rosenberg@sportfiskarna.se och Hans Lindqwist hans.lindqwist@sportfiskarna.se  

LÄNK TILL ANMÄLAN; https://forms.office.com/e/5c5KTmF3Fd 


Välkomna! Sommarfiskeskolan finansieras av Svenskt Friluftsliv, Sportfiskarna distrikt Väst och Göteborgs stad.

 

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv