Nyköpingsborren höst 2023 är avgjord

45cm
Foto: Rickard Gustafsson / Tävlingens lägsta fisk på 45cm fångades av Martin Ehngren

Den sjätte upplagan av streetfisketävlingen Nyköpingsborren gick av stapeln i helgen. Abborrarna var svårflörtade men några deltagare hittade melodin för dagen och landade flera riktigt fina borrar under tävlingen.


Det bjöds inte på något mängdfiske att hurra för och känslan var att varje hugg satt ganska långt inne. Trots det knepiga fisket så sattes ett nytt längdrekord på seniorsidan av Martin Ehngren på 116 cm, med en imponerande 45 cm borre i topp.  

I juniorklassen var det desto jämnare mellan pallplatserna med en skillnad på endast 6 cm mellan första och tredje platsen. Segrande ur den striden gick Wilhelm Olsson på hela 88 cm.

”Stämningen under tävlingen var som vanligt god och alla deltagare visade upp sig från sina bästa sidor, vilket är en förutsättning för en lyckad tävling då det ofta blir trångt mellan fiskare utmed ån” säger Nikolas Hjemdahl på Sportfiskarna.

Vi riktar ett stort tack till våra sponsorer, Hotell Clarion Collection Kompaniet, Team Sportia Nyköping, Jaktia Nyköping, Abu Garcia, Berkley och Darts som bidragit med fina priser och giftbags.
Nu laddar vi om inför nästa vårs upplaga av tävlingen!

 

prispallen
Foto: Manfred Skog / Glada pristagare stoltserar med sina fina priser

Prispallen:

Juniorklass                      Seniorklass
Wilhelm Olsson 88 cm    Martin Ehngren 116 cm
Isak Näsman 85 cm        Robbin Engwall 92 cm
Filip Kämpe 82 cm          Ruslan Skub 81 cm
 

Kategorier: Fiske, Fiske i Stockholm, Region, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv