Prisregn över Gula Ligan - är du med?

gulaligan_priser_inl...
Tävla i Gula Ligan och vinn fina priser från ABU Garcia, Westin, Daiwa och Sportfiskebutiken Tajtlajn.

Anmälningarna till Gula Ligan har börjat trilla in och redan nu trängs allt från stora fiskar till intressanta fångstberättelser i tävlingsdatabasen. Första månadsvinsterna koras den sista juni så än finns det chans för dig att kamma hem någon av vinstkategorierna.

Gula ligan är tävlingen för dig som fiskar i Gula Kortets vatten. Du väljer mellan något av de 60 Gula Kortet-vattnen och fångar du en fisk kan du tävla i tre olika kategorier: bästa bild, bästa fångstberättelse eller längsta fisk. Det finns alltså tre månadsvinster att tävla i och det är som du precis läst inte nödvändigt att fånga en stor fisk. Vid slutet av varje månad koras tre vinnare och när tävlingen är slut i december summeras de största fiskarna inom respektive art. Enkelt, eller hur?

På prisbordet ligger beten, färdiga fiskeutrustningar, spön, rullar, presentkort och andra prylar och väntar på sina vinnare, bland annat färdiga haspelutrustningar från ABU Garcia, innehållandes spö, haspelrulle och lina:

– Abu Garcia Max STX combo är en välbalanserad haspelutrustning med starkt och lätt kolfiberspö och ergonomiskt korkhandtag. Haspelrullen, en Max STX med 5+1 kullager och Everlast™ bygelsystem utgör tillsammans med spöet en väl avvägd utrustning för diverse rovfiskar. Den påspunna Spiderwire-linan står för friktionsfria kast och bra kontakt med betet, berättar Hans Schönfeldt, säljare på ABU Garcia.

Ta chansen och delta du med - mer information hittar du på tävlingssajten.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv