Sportfiskarna storsatsar på utbildningar

Lagtext-2-800Foto: Henrik Hansson

Inför våren har Sportfiskarna öppnat upp för anmälning till en lång rad nya kurser och webbinarier riktade mot våra föreningar. Nedan bjuder vi på en sammanfattning.

Föreningsutbildningar
Redan onsdag 5/4 började en utbildning med fokus på föreningsarbete, späckad med tips om hur en styrelse kan arbeta för att skapa mer engagemang bland föreningens medlemmar. Läs mer här.

Fortbildningar i fisketillsyn
Sportfiskarna arrangerar helt nya digitala fortbildningar i Fisketillsyn i 5 olika län med start 10 april. Läs mer här.

Webbinarium om medlemsförmåner
Den 19 april anordnar Sportfiskarna ett webbinarium med fokus på att informera våra föreningar om alla de medlemsförmåner som finns att nyttja som medlem i Sportfiskarna. Läs mer här.

Digitala utbildningar i Fiskevård
Förbundet erbjuder under hela året tre digitala utbildningar i fiskevård för alla föreningsmedlemmar: skapande av risvasar, trädplantering längs rinnande vatten och anläggande av lekbottnar. Läs mer här.

Digital ungdomsledarutbildning 
Förbundet erbjuder under hela året en digital ungdomsledarutbildning med ett brett innehåll – allt från klubbintervjuer till betesbyggnad med Svartzonker. Läs mer här.

Instruktörsutbildning på Hökensås
En rolig nyhet för 2023 är premiären för en instruktörsutbildning i flugfiske på Hökensås under ledning av Johan Klingberg. Det blir en helg späckade med lärande och kul fiske. Läs mer här.

Du hittar även hela utbudet på våra föreningssidor.

Kategorier: Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv