Resultat från 08ABBORREN Street

08-ABBORREN-Street-2...Foto: Tobias Valter / Se filmen om tävlingen på Youtube.

Tävlingen som hölls 1 juni var öppen för alla medlemmar i Sportfiskarna och lockade den här gången 107 deltagare.

Av de som krigade om att fånga de tre längsta abborrarna i Stockholms innerstadsvatten var glädjande nog 30 juniorer.
Det var förväntansfulla och taggade deltagare som samlades i Rålambshovsparken för genomgång och utdelning av måttbrädor och startkort. Sportfiskarnas egen Youtuber, Tobias Valter, var även på plats med drönare och kameror och hans film med rapportering från tävlingen kan ni se här.

Startskottet gick kl 18.00 och man tog sig fram till fots, med elspark eller cykel till de platser man själv ville och för att sedan vara tillbaka till prisutdelningen 21.00.

Tävlingen avgjordes i två klasser, senior och junior (upp till 19 år). Segrare i seniorklassen blev Rimvydas Briedis med en totallängd på 91 cm och juniorklassens vinnare blev Benjamin Solomin med en totallängd på 82 cm. De båda vinnarna är erfarna i sammanhanget med framskjutna placeringar även vid tidigare upplagor av 08Abborren Street.

I tävlingens juniorklass premierades alla deltagare som fått fisk och i seniorklassen de 10 första placeringarna med fina priser från tävlingens sponsorer. Pris fick även tävlingens största abborre som fångades av Glen Jonsson i seniorklassen. En riktigt fin fisk på hela 44 cm. Bland de som inte placerade sig lottades även ett Lucky Loser-pris ut och det gick denna gång till Tony Möllergren.
Många positiva kommentarer gavs till tävlingsledning och i väntan på prisutdelning utbytte man upplevelser och erfarenheter från tävlingen.

Ett stort tack till alla sponsorer
Sportfiskarna riktar ett stort tack till våra sponsorer som bidrog med mycket fina priser: ABU Garcia, Shimano, Sundbybergs Sportfiske, Gösens Fiske, Stockholms Sportfiskebutik, Sportfiskeboden, Darts, Bite of Bleak, Dittdrag.se och Jiggskallar Sweden AB.
Ett stort tack från Sportfiskarna riktas även till alla deltagare och vi hoppas på ett återseende vid nästa tillfälle.

Se hela resultatlistan här.

Kategorier: Fiske i Stockholm, Tävlingsfiske, Region Mitt | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv