Välkomna på medlemsmöte i Östersund 2 juni

Hotagenbild-800Foto: Anders Lundin / Fjällfisket har stor betydelse för allmänhetens möjligheter att bedriva ett aktivt friluftsliv.

Sportfiskarnas regionkontor i Jämtland bjuder in till ett medlemsmöte om fjällfiskefrågan, miljöanpassning av vattenkraften och regional verksamhet.

Om du undrar hur Sportfiskarna agerar i fjällfiskefrågan finns nu möjlighet att få information direkt från vår ledning torsdag 2 juni.
Just nu genomför den så kallade renmarkskommittén en utredning av rätten till statens mark, och därmed rätten till jakten och fisket i stora delar av norra Sverige. Sportfiskarna står upp för sportfisket och kräver bland annat att staten garanterar en fortsatt god tillgång för allmänheten att få fiska i fjällen.

På mötet kommer vi vidare att ge information om hur förbundet arbetar med en så kallade NAP:en: den nationella planen för moderna miljövillkor för vattenkraften.

Naturligtvis kommer vi även att berätta om vår verksamhet i regionen, vilka projekt som är på gång och vad som görs.
Medverkande på mötet: generalsekreterare Sten Frohm, biträdande generalsekreterare Anders Karlsson, samt lokala representanter. 

Plats: Clarion Hotel Grand Östersund, Prästgatan 16.
Tid: 18:00- 20:00
Sportfiskarna bjuder på kaffe/ te och macka.
Föranmälan och frågor: Carl-Fredrik Yri, 079 100 21 01, carl-fredrik.yri@sportfiskarna.se

Läs mer om Sportfiskarnas ståndpunkter i fjällfiskefrågan här.

Kategorier: Region Norr, Nyheter förstasidan | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv