Sportfiskarnas distrikt Väst håller årsstämma 15 mars 2023

AbborreNorraLång800p...
Snart läge för vinterabborre? Foto: Markus Lundgren.

Sportfiskarnas distrikt Väst håller årsstämma i Göteborg 15 mars 2023.

Sportfiskarna Väst avhåller distriktets årsmöte onsdagen den 15 mars 2023 kl. 19.00 på Sportfiskarnas Göteborgskontor Sjölyckan. Samtliga direktanslutna medlemmar och ett ombud från varje till distriktet ansluten klubb/förening kallas härmed till årsmötet.

Rösträtt vid distriktsårsmötet har endast individuellt anslutna (direktanslutna) medlemmar vilka har sin hemadress inom distriktets upptagningsområde – d.v.s. före detta Göteborgs och Bohuslän plus Kungsbacka kommun, samt de som har distriktstillhörighet, i Sportfiskarna Väst, beviljad av förbundet. Varje förening/klubb har en röst och föreningens ombud måste vara individuellt ansluten till förbundet för att kunna utöva rösträtten. Detta innebär att ett föreningsombud har två röster, en röst för klubben och en röst för sig själv.

OBS! Såväl klubbavgiften som medlemsavgiften skall vara betald för att få delta och rösta på årsmötet. Alla deltagare skall därför medföra giltigt medlemskort som styrker rösträtten. Röstning med fullmakt för annan medlem är inte tillåtet.

Datum: Onsdagen den 15 mars 2023.
Tid: Kl. 19.00.
Plats: Sportfiskarnas kontor Sjölyckan, Göteborg.
Program: Årsmötesförhandlingar, stadgeenliga ärenden
Servering: kaffe & fika

Föreningar i distrikt Väst samt kontaktuppgifter


Välkomna!
Distriktsstyrelsen
Rolf Törnberg, ordförande

 

 

Kategorier: Fiske i Göteborg, Förening, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv