Höstlovsfiske i Skåne!

 

AbborreMalmökanal_80...

Under årets höstlov arrangerar Sportfiskarna region syd ett roligt höstlovsfiske i Lund och Lomma! Under veckan kommer vi att fiska i både Höje å och Rögle dammar där vi erbjuder både spinnfiske och mete efter olika arter.

Vi kommer som vanligt stå för utlåning av all nödvändig utrustning och kommer även bjuda på grillad korv (gäller Rögle dammar) och fika. Under aktiviteterna kommer också duktiga ungdomsledare finnas på plats för att hjälpa till.

Vid fiskeaktiviteterna erbjuds även barnen ett kostnadsfritt prova på-medlemskap i Sportfiskarna vilket öppnar möjligheten till att bland annat börja samla på fiskemärken och att åka på spännande läger. Som medlem blir man dessutom olycksfallsförsäkrad under allt fiske och stödjer det viktiga fiskevårdsarbetet i landet.

De öppna aktiviteterna riktar sig till barn och unga med familjer och passar lika bra för dig som vill vässa dina fiskekunskaper eller aldrig har fiskat innan.

2021 är Friluftslivets år och självklart är sportfisket med på satsningen. Målet är att få så många som möjligt att prova på och bli ännu mer intresserade av sportfiske och friluftsliv. Denna aktivitet är en del av detta och genom att delta så hjälper du oss att nå vårt mål: Att så många som möjligt ska få reda på det vi redan vet, att sportfiske är det roligaste som finns.

Större grupper får gärna anmäla sig i förväg till julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

Datum och plats:

2/11 kl. 10-15 Rögle dammar, Kartor, vägbeskrivningar, flygfoton, sjökort & mycket mer på eniro.se

3/11 kl. 10-15 Rögle dammar, Kartor, vägbeskrivningar, flygfoton, sjökort & mycket mer på eniro.se

4/11 kl. 10-15 bakom biblioteket i Lomma, Höje å.

5/11 kl. 10-15 bakom biblioteket i Lomma, Höje å.

Vid frågor kontakta: Julius Jarving Ohlsson 0700-20 90 55, julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se

Luften_ar_fri-logo-R...

Kategorier: Ungdom, Fiske i Malmö, Region Syd, Fiske, Fisketips | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv