Välkomna på höstlovsfiske med Sportfiskarna i Jämtland

jamtland-hostlovFoto: Sportfiskarna

Höstledigheten kryper allt närmare och vad passar då bättre än att komma ut i den härligt friska luften och fiska?! Under årets höstlov bjuder Sportfiskarna Jämtland/Härjedalen in lediga barn och ungdomar till höstlovsfiskedagar på tre orter i Jämtland!

Upplev spänningen, glädjen och gemenskapen som det fantastiska friluftsintresset erbjuder. Erfaren som oerfaren, vi på Sportfiskarna lånar ut fiskeutrustning, hjälper dig med fisketips och förmedlar kunskap om fiskevård och säkerhet vid vatten! 

Datum/plats:
Tisdag 2 nov, Surfbukten Frösön
Onsdag 3 nov, Krokomsviken Krokom 
Torsdag 4 nov, Stortjärn söder om Rätan

Tid: Sportfiskarna finns på plats kl. 10.00- 15.00. Du kommer när det passar dig!
OBS: obligatorisk föranmälan. Sista anmälningsdag måndag 1 nov. Höstlovslediga barn och ungdomar är välkomna. Barn under 12 år är välkomna i målsmans eller annan vuxens sällskap.

Vi bjuder på lunch. Meddela behov av specialkost.

Kontakt och anmälan: 079 101 11 32, eva.nordin.svedlund@sportfiskarna.se

Om fiske och Friluftslivets år
2021 är Friluftslivets år och självklart är sportfisket med på satsningen. Målet är att få så många som möjligt att prova på och bli ännu mer intresserade av sportfiske och friluftsliv. Denna aktivitet är en del av Sportfiskarnas verksamhet och genom att delta så hjälper du oss att nå vårt mål: Att så många som möjligt ska få reda på det vi redan vet, att sportfiske är det roligaste som finns.

Luften_ar_fri-logo-R...

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fisketips, Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv