Vi utmanar alla sportfiskare i Sverige: Lär en kompis att fiska under #fiskesommar

Fiskesommarskiss800

Vad är en sommar utan en riktig challenge? Vi hoppas att så många som möjligt hänger på och gör sommaren 2021 till en riktig #fiskesommar. Upplägget är enkelt, ta med dig en kompis, syster, granne eller vem du vill som inte är lika erfaren som dig själv och lär den personen att fiska. Visa upp vad ni gör tillsammans under #fiskesommar på Instagram. Varje vecka kommer även Sportfiskarna att dela vidare några av inläggen, kanske ditt?

1:a pris är ett presentkort på 10 000 kr från Dogger OCH en fiskeguidning med valfri guide.

Läs mer om tävlingen och vilka regler som gäller här >>

Du har hela sommaren på dig att visa hur du engagerar dig för att lära andra att fiska. Du behöver inte lära samma person hela tiden utan kan ge dig ut att fiska med olika personer.

2021 är Friluftslivets år och självklart är sportfisket med på satsningen. Målet är att få så många som möjligt att prova på och bli ännu mer intresserade av sportfiske och friluftsliv. Tävlingen är en del av detta och genom att ta med dig någon ut på fiske så hjälper du oss att nå vårt mål: Att så många som möjligt ska få reda på det vi redan vet, att sportfiske är det roligaste som finns.

Luften_ar_fri-logo-8...

Kategorier: Nyheter förstasidan | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv