Nu utmanar vi alla sportfiskare i Sverige: Lär en kompis att fiska under #fiskesommarVinn presentkort på 10 000 kr från dogger.se OCH en fiskeguidning med valfri guide*. 

 

Vad är en sommar utan en riktig challenge? Vi hoppas att så många som möjligt hänger på och gör sommaren 2021 till en riktig #fiskesommar. Upplägget är enkelt, ta med dig en kompis, syster, granne eller vem du vill som inte är lika erfaren som dig själv och lär den personen att fiska. Visa upp vad ni gör tillsammans under #fiskesommar på Instagram. Varje vecka kommer även Sportfiskarna att dela vidare några av inläggen, kanske ditt?

Du har hela sommaren på dig att visa hur du engagerar dig för att lära andra att fiska. Du behöver inte lära samma person hela tiden utan kan ge dig ut att fiska med olika personer.Målet är att du ska vara kreativ och på intressantast möjliga sätt dokumentera hur nya sportfiskare utvecklas och vad du gör för att lära en eller flera kompisar att fiska. Juryn från Sportfiskarna uppmuntrar och kommer att premiera; humor, fiskeglädje, nya arter, metoder och kamratskap förstås.
 


Visa upp dina aktiviteter med max ett inlägg per dag som du publicerar på Instagram och märker med hashtag #fiskesommar. Tagga @sportfiskarna också. Du måste sedan uppmana dina följare att gilla dina inlägg. De 10 personer/konton som fått totalt sett flest gilla på sina inlägg under tävlingsperioden går vidare till final.Då det är fritt att publicera (nästan) hur många inlägg man vill under sommaren (dock max 1/dag) så är det möjligt även för personer med färre följare att konkurrera. En person som får 200 gilla/inlägg och publicerar 10 inlägg får lika många gilla som en person som får 20 gilla men publicerar 100 inlägg. Det är det totala antalet "gilla" per konto på inlägg taggade #fiskesommar under tävlingsperioden som räknas.Finalen består av en jury från Sportfiskarna som väljer ut det vinnande kontot som har haft den intressantaste storyn och dokumentationen av hur de lärt en eller flera kompisar att fiska under sommaren. 

Information och regler:

- Tävlingsbidrag måste publiceras på Instagram

- Du behöver inte vara medlem i Sportfiskarna

- Tävlingsperiod: 24 juni 2021 till och med 15 augusti 2021

- Max ett inlägg per dygn räknas som tävlingsinlägg (vid fler inlägg kommer endast det först postade att räknas från det dygnet)

- Inlägg måste märkas med #fiskesommar och taggas @sportfiskarna för att räknas som tävlingsinlägg

- Av de 10 konton med totalt sett flest gilla på samtliga tävlingsinlägg under sommaren så väljer en jury från Sportfiskarna ut det vinnande kontot

- De 10 konton som går till final meddelas under perioden 18-27 augusti via DM på Instagram av Sportfiskarna. För att gå vidare måste du senast 27 augusti svara och inkomma med dina kontaktuppgifter (epost och telefonnummer). Svarar du ej inom given period stryks ditt bidrag

- Vinnaren meddelas personligen av Sportfiskarna

- Vinnaren får ett presentkort på 10 000 kr från dogger.se samt en heldagsguidning med valfri fiskeguide*. I priset ingår en dags guidning för en person. OM vald guides prislista tillåter fler personer för samma pris så går det naturligtvis bra.
*Vinnaren får välja valfri fiskeguide för en dags guidning av de guider som är anslutna till Sveriges Organiserade Sportfiskeguider

- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

 

2021 är Friluftslivets år och självklart är sportfisket med på satsningen. Målet är att få så många som möjligt att prova på och bli ännu mer intresserade av sportfiske och friluftsliv. Tävlingen är en del av detta och genom att ta med dig någon ut på fiske så hjälper du oss att nå vårt mål: Att så många som möjligt ska få reda på det vi redan vet, att sportfiske är det roligaste som finns.