Nu blir det enklare att köpa fiskekort

fiskekort-se-grafik-...
Grafik: Sportfiskarna

Sportfiskarna lanserar nu en helt ny version av Fiskekort.se. Webbplatsen är genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Den nya versionen av Fiskekort.se har ett modernt utseende med förbättrad funktionalitet och användarvänlighet. Ambitionen har varit att både köp och administration av fiskekort ska vara enkelt och kunna utföras snabbt.

-Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige – För alla, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna.

Sidorna för alla fiskevatten som säljer fiskekort har numera ett enhetligt utseende och är anpassade för såväl små som stora fiskeområden. Sidornas utformning gör det lätt för fiskekortsköparen att hitta rätt och genomföra sitt köp. Det har även blivit möjligt för fiskeområdena att själva utföra ändringar på sin sida i ett självförklarande användargränssnitt.

Info till dig som använt den tidigare versionen av fiskekort.se:
OBS: du kan tyvärr ej logga in med gamla kontouppgifter. Av säkerhetsskäl så måste du starta ett nytt konto på fiskekort.se. Tidigare köpta fiskekort hittar du på gamla.fiskekort.se. Där kan du logga in med dina tidigare uppgifter och ladda hem dina aktuella fiskekort så du har dem på din mobil eller dator. 

-Under pandemin har försäljningen av fiskekort i Sverige exploderat. Därför har det varit prioriterat att kunna erbjuda en kraftigt förbättrad Fiskekort.se till fiskesäsongen 2021, säger Mattias Larsson, projektledare för nya Fiskekort.se

Sportfiskarna har samtidigt beslutat att Fiskekort.se ska fortsätta utvecklas och växa. För att lyckas med det kommer det satsas mer resurser på systemet, dels på vidareutveckling, dels utökad personalstyrka. Ambitionen är att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se.

2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri”, och med styrning från organisationen Svenskt Friluftsliv, arbetar landets friluftsorganisationer för att så många människor som möjligt ska komma ut i naturen. Självklart är Sportfiskarna med på satsningen. Pandemin har lett till att väldigt många svenskar vill komma ut i naturen och Friluftslivets år 2021 ska hjälpa till att göra det enklare för alla. Här kommer Fiskekort.se vara en viktig del för att tillgängliggöra och förenkla för människor att kunna köpa fiskekort.

Besök webbplatsen: www.fiskekort.se

För frågor om Fiskekort.se kontakta:

Andreas Ollinen, kommunikationschef Sportfiskarna 
Tel: 070-999 41 19, andreas.ollinen@sportfiskarna.se

Mattias Larsson, projektledare Fiskekort.se
Tel: 070-756 62 29, mattias.larsson@sportfiskarna.se

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske, Fisketips, Pressrum, Fiskekort nyheter | Taggar: fiskekort.se |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv