Fiska för 1 krona under sportlovet i Karlstad

isfiske_regnbaage_lu...Foto: Sportfiskarna

Sportlovet är snart här och många barn, ungdomar och föräldrar har en spännande vecka framför sig. Vi erbjuder nu fiske för 1 kr/dag på vårt Put&Take-vatten Sandbäckstjärn i Karlstad. Köp fiskekortet här.

2021 är Friluftslivets år och under parollen ”Luften är fri” arbetar landets friluftsorganisationer för att så många människor som möjligt ska komma ut i naturen. Självklart är Sportfiskarna med på satsningen. Den fina vintern har gjort pimpelfiske till en aktivitet som lockar många nyfikna. Har du aldrig provat isfiske förut så är det hög tid nu!

För att ge alla en chans att komma ut och fiska erbjuder vi nu fiske på Sandbäckstjärn 1 kr/dag under sportlovet vecka 9. Erbjudandet gäller: 27/2-7/3. Ta chansen att upptäcka det spännande isfisket efter regnbåge!

Utmaning
Sportfiskarna uppmanar och utmanar alla er sportfiskare: Bjud med någon som inte är lika van som er ut på en fisketur. Ta med en nybörjare och bli en inspiratör. Det kan vara ett syskon, en förälder, bästa kompisen eller grannen. Vem som helst egentligen. Vi som älskar sportfiske vill ju gärna att fler ska få uppleva det som vi redan vet: att fiske är det roligaste som finns! 

Tänk på säkerheten!
Isar kan vara förrädiska, särskilt om det ligger snö på isen som gör det svårt att se svaga partier. Var noga med att ta på dig isdubbarna innan du går ut på isen och kontrollera isen under förflyttningar. Och du, fiska aldrig ensam. Det är inte bara säkrare med en kompis, det är mycket trevligare också.

Läs mer om issäkerhet här: www.issakerhet.se

Kategorier: Fiske, Fisketips, Fiske i Värmland | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv