SM Hav - Pater Noster Cup 2020 framflyttat till september

Blaagylta-800
Foto: Markus Lundgren

Årets upplaga av Pater Noster Cup – SM Hav kommer inte att genomföras som planerat i maj. Tävlingsledningen i arrangörsklubbarna GHFK och Kungsbacka SFK har tagit ett gemensamt beslut att försöka skjuta upp tävlingen till i september i stället.

Tävlingsledningen meddelar:
”Sportfiskevänner. Den aktuella situationen i världen med en pågående viruspandemi har vänt upp och ner på allas våra liv genom diverse restriktioner och begränsningar som vi alla drabbas av i olika grad. Detta drabbar förstås även oss inom sportfisket.
Trots att friluftsaktiviteter är positiva i dessa dagar vill vi inte bidra till en möjlig ytterligare spridning av viruset, dessutom innebär regeringens begränsning av folksamlingar större än 50 personer att en stor del av syftet med vår fisketävling försvinner. Gemenskap och samkväm med likasinnade är en minst lika viktig del av tävlingshelgen som själva fisket, det blir helt enkelt inte samma sak att ”bara” tävla utan att få chansen att umgås iland.
Tävlingen är dock inte inställd! Ny tävlingshelg är planerad till 19-20 september, även då i Mollösund.
Vi arbetar nu framåt för att försöka genomföra SM Hav – Pater Noster Cup i höst istället! Givet att pandemiläget vid den tidpunkten stabiliserats tillräckligt för att detta ska vara möjligt. Alla regler och annat kring tävlingen kommer att vara samma, bara nya datum. Fortsätt att följa oss på sociala medier och hemsida, för uppdaterad information.
Slutligen: Ni som har betalat startavgift får givetvis denna återbetald. Vill ni i stället låta er anmälan stå kvar till höstens tävling går detta förstås lika bra. Meddela oss bara hur ni vill göra!”

Fiskehälsningar
Tävlingsledningen PNC / SM Hav
Göteborgs Havsfiskeklubb & Kungsbacka Sportfiskeklubb

Kategorier: Tävlingsfiske, Fiske i Göteborg, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv