Regnbåge utsatt i flera Gula Kortetsjöar - fiska för 1 kr i april!


Utsättning av regnbåge i april 2020. Foto: Ola Freijd, Sportfiskarna.

Sportfiskarna har nu gjort extra utsättningar av regnbåge i flera sjöar inom Gula Kortet.

Sportfiskarnas Göteborgskontor har nyligen gjort extra utsättningar av regnbåge i en handfull sjöar som innefattas av Gula Kortet, bland annat Härlanda tjärn och i Delsjöområdet. Dessutom gjordes stora utsättningar i samband med sportlovet vecka 7 i Bergsjön och Mölnesjön, utsättningar som på grund av isbristen gör att det sannolikt finns mycket fisk kvar i dessa sjöar. Det är därför extra bra läge att nu göra en satsning efter kallvattensarten regnbåge!

Fiska på Gula Kortets vatten för 1 kr hela april
Folkhälsomyndigheten betonar fördelarna med att vara utomhus och bedriva friluftsaktiviteter på hemorten. Sportfiskarna vill därför ge fler möjlighet att uppleva naturen vid vattnet och sänker därför priset på Gula Kortet i Göteborg. Fisket i de 60 sjöar som ingår i Gula Kortet upplåts för endast 1 kr under hela april. Fiskekortet kan endast köpas digitalt. Läs mer på denna länk.

Premiärer i Svartedalen 18/4 och Norra Långevattnet 19/4
Utöver Gula Kortets 60 vatten förvaltar även Sportfiskarna regnbågsfisket i Svartedalen norr om Kungälv samt i Norra Långevattnet i Göteborg. Där sker nu de traditionsenliga premiärerna kommande helg. Det innebär ett kort fiskestopp innan helgen då regnbågsfisket officiellt kör igång på riktigt. Läs mer på denna länk.
 

Ut och fiska!
//Sportfiskarna, region Väst/Göteborg

 

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region Väst | Taggar: |

Nyhetsarkiv