Sportfiskarnas regionkontor i Jämtland har öppnat

jamtkontor-800
Foto: Sportfiskarna / Från höger: Projektledaren Andreas Karlberg, regionchefen Joel Norlin, projektledaren Johan Rudin och ungdomsansvariga Eva Nordin-Svedlund.

Sportfiskarnas senaste regionkontor har dragit igång verksamheten. Kontoret ligger i Ås i Krokoms kommun, strax utanför Östersund.

Medarbetarna Eva Nordin-Svedlund som är regionalt ungdomsansvarig och Andreas Karlberg som är projektledare vatten- och fiskevård har nu båda påbörjat respektive verksamhetsområden.
Eva ska bland annat dra igång projektet Skolbäcken mot olika skolor i Jämtlands län. En uppgift som inte är helt enkel just nu när skolorna har stort fokus på att hindra spridningen av coronaviruset.

-Det är såklart lite svårt att påbörja verksamhet riktad mot skolor just nu då man inte vet hur förutsättningarna ser ut framöver. Men jag har fått mycket positiv respons från de skolor jag hittills har varit i kontakt med. Det finns uppenbart ett stort behov av mer utomhuspedagogik, så jag är övertygad om att detta kommer att bli bra, säger Eva Nordin-Svedlund.

Andreas Karlberg kommer nu bland annat att påbörja olika biotopvårdsprojekt och arbeta med ett nytt främjandeprojekt inriktat på att utveckla verksamheten i lokala fiskevårdsområden i Krokom, Åre, Östersund, Berg och Härjedalens kommuner.

Från regionkontoret kommer även Sportfiskarnas projektledare Johan Rudin att arbeta deltid med olika vattenvårdsprojekt.

Regionkontorets adress är:
Sportfiskarna Region Jämtland
Ösavägen 14
83694 Ås
Klicka här för mer kontaktuppgifter till regionkontoret.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv