Premiär för Gäddpodden!

gaddpoddenFoto: Gäddpodden

En ny podcast helt ägnad åt gäddfiske har premiär denna helg. I ”Gäddpodden” dyker sportfiskeskribenterna Oscar Trowald och John Zafaradl djupt ner i det som engagerar dem allra mest – ett sjyst och hållbart svenskt storgäddfiske.  


Antalet svenska podcasts om sportfiske blir fler och fler. Formatet passar för såväl fisketips, reportage, intervjuer, djupdykningar och allmänt fiskesnack. Gäddpodden hamnar i gränslandet mellan de två sistnämnda.
- Vi har utgått från samma enkla devis som när vi båda skriver artiklar – att ta fram ett innehåll som vi själva gärna skulle vilja ta del utav. Det blir djupdykningar ner i gäddor och gäddfisken från förr och från idag, återkommande brandtal om det svenska gäddfiskets problem och möjligheter samt en rad återkommande segment där vi ska låta dedikation, uppriktighet och allmänt gäddfiskenörderi flöda. Vi kommer också att ge oss ut på en ärlig och välmenande mission för den sjysta gäddbilden, sammanfattar Oscar Trowald, som till vardags arbetar på Sportfiskarna.

”Gäddpodden” hittar du på Spotify och på: Podbean samt på Apple podcasts

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv