Sportfiskarna söker två nya medarbetare till huvudkontoret i Alvik

flote_800Foto: Sportfiskarna

Sportfiskarna rekryterar nu en redovisningsassistent och en medarbetare till medlemsservice. Välkomna att ansöka!

 

Redovisningsassistent till Sportfiskarna
Har du sinne för siffror och ekonomiska detaljer och är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en expansiv och trivsam organisation med huvudkontor i Bromma? Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsfirman First.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieutbildad med ett par års erfarenhet av redovisning. Du har tidigare arbetat med avstämningar, löpande bokföring och leverantörs-/kundreskontra. Du har god förståelse för hela det ekonomiska flödet, har allmänt goda systemkunskaper och talar och skriver svenska väl. Har du erfarenhet av implementation av e-faktura är det ett plus. Du har ett glatt humör, är service-minded, noggrann och flexibel. Du är van vid externa kontakter (leverantörer, myndigheter etc) likväl som interna.

Arbetsuppgifter
Exempelvis löpande hantering av fakturor och utbetalningar, hämtning och inläsning av bankfiler, rättning av fellistor, hantering av autogiron, arkivering, löpande redovisning mm mm.

Läs mer om tjänsten här: First

Medarbetare till medlemsservice på Sportfiskarna
Har du en stark kommunikativ förmåga och är professionell i ditt bemötande? Är du dessutom en god lyssnare och vill arbeta i en supportande roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara tjänsten för dig! Sportfiskarna söker en kollega med god servicekänsla till medlemsenheten på huvudkontoret i Bromma. Detta är en projektanställning på 18 månader med goda möjligheter till förlängning. Rekryteringen sker i samarbete med rekryteringsfirman First.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gymnasial utbildning och gärna med erfarenhet från servicearbete samt god systemvana. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt ser vi att du har god social förmåga, är service-minded, noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du en god lyssnare med stark servicekänsla. Du är van att kommunicera via såväl telefon som mail och kan ta egna initiativ. Vi ser det som en självklarhet att du har ett professionellt bemötande oavsett ärende och att du är prestigelös. Har du dessutom ett personligt natur- och fiskeintresse – då har du hittat hem!

Arbetsuppgifter
Exempelvis hantera inkommande medlemsärenden på mail och via telefon, ha kontakt med föreningar och agera stöd i verksamhetsfrågor. Du kommer även handlägga bidragsansökningar och redovisningar samt registrera nya medlemmar. Du arbetar via mail, telefon och i CRM-system.
Läs mer om tjänsten här: First

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening, Pressrum | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv