Kurs i fisketillsyn på Sjölyckan 23-24 november

tillsynsbadge_2017_8...
Foto: Sportfiskarna / Tillsynsverksamheten är under omarbetning. Därför är det viktigt att vara uppdaterad på vad som gäller. (på bilden den gamla brickan)

Sportfiskarna Region Väst anordnar kurs i fisketillsyn på Sportfiskarnas kontor Sjölyckan i Göteborg 23-24 november 2019.

Sportfiskarna arrangerar en intensivkurs i fisketillsyn under en helg. Kursen gäller även som länsstyrelsens behörighet. Kursen ger ett 18-månaders förordnande som sedan måste förnyas med fortbildning enligt de nya riktlinjer som är under utredning.

Kursen omfattar moment som:
- Fiskerätt
- Fiskelagstiftning
- Ansvar och förverkande
- Tillsynsmans befogenheter & tjänstgöring

Tonvikten läggs på tillsyn i upplåtna och egna klubbvatten. Kursen sker under en intensivhelg 23-24 november på Sportfiskarnas kontor Sjölyckan i Göteborg. Examen på söndag direkt efter kursen. Deltagaravgiften är 800 SEK för medlemmar i Sportfiskarna och 1000 SEK för icke medlemmar inklusive kurslitteratur. Boende kan ordnas nära Sjölyckan.

Anmäl senast måndagen den 18:e november! I anmälan uppges namn, adress, personnummer samt om man vill ha förordnande för ett specifikt vatten.
För frågor och anmälan kontakta någon av:

Matilda Åkervall, 08-410 80 628, matilda.akervall@sportfiskarna.se

Per-Erik Jacobsen , 070-336 00 22 / 031-401740, per-erik.jacobsen@sportfiskarna.se

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS! Kursboken måste hämtas innan kursstart.

Kategorier: Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv