Välkomna på höstlovsfiske på Gotland

gotland-skrubba-800
Foto: Sportfiskarna

Höstlovet är i antågande och i år kommer Sportfiskarna region öst att arrangera ett roligt och spännande fiske under fyra dagar på tre olika platser på Gotland.

Fisket kommer att ske i Slite, Fårösund och Visby. I Fårösund och Slite genomförs aktiviteterna i samarbete med Fårösunds Sportfiskeklubb. Fokus kommer att vara på bottennära fiske efter plattfisk, men chans finns även att fånga andra arter som abborre och id. I vanlig ordning finns all utrustning att låna och dessutom kommer vi att bjuda på grillad korv under alla dagar! Tips och trix för ditt framtida fiske ingår också givetvis, bara prata med någon utav våra duktiga ungdomsledare på plats.

Är du inte redan medlem i Sportfiskarna? Ingen fara. Under alla dagar finns möjlighet att bli gratis prova-på medlem. För alla barn som tecknar medlemskap under dagarna så ingår en goodie-bag med spännande innehåll!

Fiskedagarna är öppna drop-in aktiviteter för barn, ungdomar och familjer, d v s ingen föranmälan krävs. Däremot uppskattas om större grupper anmäler sig till Joakim Lyander på e-post: joakim.lyander@sportfiskarna.se.
Aktiviteterna passar lika bra för såväl förstagångsfiskare som för mer erfarna entusiaster!
Vi ser fram emot att riktigt roligt höstlov i fiskets tecken! Hoppas vi ses!

Datum och plats:
28/10 kl. 10-14 Slite, Lännahamnen
29/10 kl. 10-14 Fårösunds hamn, kajen intill Fårö-färjan
30/10 kl. 10-14 Visby hamn, strax norr om färjeterminalen
31/10 kl. 10-14 Visby hamn, strax norr om färjeterminalen

Kontakt: Joakim Lyander, 073-742 35 03, joakim.lyander@sportfiskarna.se.

Höstlovsfisket på Gotland genomförs i samarbete med Studiefrämjandet och finansieras via medel från europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling och Leader Gute.

loggor_gute_800

Kategorier: Ungdom, Fiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv