Några platser kvar sommarens fiskeläger!

lagerbild_foto-ludwi...
Foto: Ludwig Essén
Varje sommarlov åker uppemot 200 juniormedlemmar i Sportfiskarna till något av de fiskeläger som ingår i vårt lägerutbud. Ännu finns några platser kvar till Kiruna-lägret, Abu-lägren i Forshaga och Lysekilslägret.

Att åka på fiskeläger är det perfekta sommarlovsäventyret. Du ges här chansen till mängder av fiske och får träffa andra fiskeintresserade i din egen ålder från alla möjliga olika håll i Sverige. I Sportfiskarnas utbud finns många olika typer av läger, med olika inriktningar och i vitt skilda miljöer.

Ett av våra allra mest exklusiva och äventyrliga läger är det sju dagar långa ”Kiruna-lägret” där deltagarna får flugfiska upp i de lappländska fjällen under ledning av duktiga guider. Deltagarna kommer till platsen via helikopter. Lägret brukar bli ett minne för livet. I skrivande stund finns flera platser kvar till lägret!

Två andra mycket populära läger är ”Abu-lägren” i regi av SportfiskeAkademin i Forshaga. Här ges du möjlighet till fem dagars varierat fiske i början av sommarlovet. Det blir allt från mete och fluga till spinn, streetfiske och trolling. Även här finns platser kvar!

I slutet av sommaren ges också chansen till er som intresserar er för artrikt havsfiske. I regi av Lysekils Sportfiskeklubb arrangeras ett varierat havsfiskeläger från båt och från land i jakt på gyltor, makrill, plattfiskar och mycket mer. Platser finns kvar!

Här finner du mer information om alla våra läger.

Kategorier: Ungdom | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv