Missa inte Tullgarnsmässan 24–26 maj

tullgarn_2019_800
Bild: Swedish Game Fair
Swedish Game Fair på Tullgarn har ett brett utbud av aktiviteter inriktade på fiske, jakt, hundar, skytte mm.
På fredag 24 maj hålls även ett högintressant forum med paneldebatt om jakt- och fiskefrågor inför EU-valet. Forumet är därmed ett bra tillfälle för att få mer information om hur deltagande partier tänker i jakt- och fiskefrågor.

Paneldebatt Jakt och Sportfiske Europa
Plats: Stora scengräsmattan framför slottet
Paneldebatt – EU har stor påverkan på jakten och fisket i Sverige. Lyssna på när EU-kandidaterna diskuterar och debatterar om hur de och deras partier tänker arbeta för att lösa problem som finns och säkerställa att beslut fattas på rätt nivå.
Deltagare
Erik Bergkvist (S)
Christian Holm Barenfeld (M)
Hadar Cars (L)
Emma Wiesner (C)
Runar Filper (SD)
Bo Sköld, Generalsekreterare, Svenska Jägareföbundet och Nils Ljunggren, regionchef Sportfiskarna region Mitt leder utfrågningen.

Ungdomsfiske på Tullgarn:
För fiskesugna barn och ungdomar finns fullt med aktiviteter på mässan. Sportfiskarna och ForshagaAkademien är på plats och arrangerar bland annat barnfiskeskola med regnbågsfiske och instruktioner i hur man binder gäddflugor.  

Perch Academy för dig mellan 13–18 år
Missa inte heller Perch Academy som är den perfekta starten på sommarens fiske efter abborre. Här får du ta del av abborrexperten Adam Orre bästa fisketips för abborre. Deltagare får även en goodiebag och möjligheten att delta i en abborrtävling där topp tre som fångar de största abborrarna mellan 1 juni och 31 augusti vinner ett fint pris.

Läs mer om alla aktiviteter och hur man anmäler sig mm på: swedishgamefair.se

Kategorier: Fiske, Fiske i Stockholm | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv