Sista platserna för sommarlovets fiskeläger!

SommarlovFoto: Sportfiskarna
Under sommarlovet erbjuder Sportfiskarna flera olika fiskeläger för ungdomar genom olika samarbetspartners. Just ni finns det några sista platser kvar till Ungdomsflugan på Hökensås och Havfiskelägret i Lysekil.

Att vara med på ett fiskeläger brukar bli en oförglömlig upplevelse. I Sportfiskarnas lägerutbud för sommarlovet finns en stor bredd av läger arrangerade av mycket rutinerade lägerarrangörer. Det erbjuds allt från havsfiske och gäddfiske till fjällfiske och fiske i put-and-take-vatten.

I skrivande stund återstår endast ett fåtal platser till två av våra läger under sommarlovet. För den som vill lära sig mer om flugfiske kan Ungdomsflugan på Hökensås i början på sommarlovet vara det perfekta lägret. Tillsammans med några av Sveriges duktigaste instruktörer erbjuds ett läger i naturskön miljö med möjligheter till ett riktigt fint fiske efter regnbåge. Det blir också övningar i flugbindning under ledning av riktiga experter.

Mot slutet av sommarlovet finns det också några platser kvar till kvar till Havsfiskelägret i Lysekil. Lägret arrangeras av Lysekils Sportfiskeklubb och har många framgångsrika år bakom sig. Här blir det fiske från båt och land efter många olika arter i ett av Sveriges artrikaste områden.

Så ta chansen att hoppa på – information om anmälan till lägren finner du här.

OBS! Notera att Abu-lägren i Forshaga, Kirunalägret, Boda-Rättvik sportfiskeläger och havsfiskelägret i Nordnorge är fullbokade. Platser finns dock ännu till höstens läger!

Kategorier: Ungdom | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv